December staat weer voor de deur. De surprises worden gemaakt, gedichten geschreven en cadeautjes gekocht. Maar op 1 december start ook de adventstijd. Of eigenlijk, dit jaar start hij op 28 november, eerste adventszondag. Ik zag een leuke adventskalender voor kinderen te koop en zocht verder. Ik laat je de 12 leukste adventskalenders zien die ik vond. Als je hem snel besteld is hij voor 1 december binnen en kun je direct beginnen.

Adventskalender van hotwheels

Hotwheels is nog steeds populair bij onze zoon. Hij vind het leuk om er mee te spelen. Wat ik ook fijn vind is dat er voor elk budget wat te vinden is. Ook voor een paar euro. Deze adventskalender is wat duurder, maar wel erg leuk. Je krijgt in de 24 dagen 8 auto’s en 16 accessoires. Ook zit er een speelmat bij. Hij kost 36 euro.

Playmobil Heidi adventskalender

Met deze adventskalender kun je mazzel hebben en hem voor 10 euro oppikken bij de action. Helaas hebben niet alle actions deze gehad of ze waren binnen no-time uitverkocht. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Er zitten 4 figuren in en 62 accessoires. Ook te bestellen en dan kost hij 23,95 euro.

Adventskalender met fidgettoy’s

Helemaal hip en hot op dit moment, fidgettoy’s. Zelf heb ik er niet direct iets mee, maar kinderen vinden het echt fantastisch. Dan is een adventskalender vol met fidgettoy’s natuurlijk super gaaf. Je koopt deze pop it mystery box voor 37,99 euro. Wat wel fijn is, spelen met een fidgettoy verminderd stress en is goed voor de ontwikkeling van de motoriek.

De gruffalo

Is jouw zoon en/of dochter ook fan van de gruffalo? Dan is deze adventskalender echt iets voor hem/haar. Aftellen tot kerst met allemaal boekjes, van kleurboekjes tot (voor)leesboekjes. De boekjes zijn gebaseerd op verschillende prentenboeken van de schrijfsters van de gruffalo. De kalender kost 24,99 euro.

Schleichpaarden, net echt

Ken je de dieren van schleich al? Vast wel, ze zijn echt fantastisch. Er is nu een kalender om toe te leven naar kerst met de paarden van schleich. In de kalender vind je 6 dieren en accessoires (zag ik op de foto). Een leuke manier om je verzameling uit te breiden. De kalender kost 29,99 euro.

Lego friends 2018

Het is een adventskalender van een paar jaar terug, maar daarom niet minder leuk. Lego friends is vooral bij meisjes favoriet, maar ook jongens kunnen hier leuk mee spelen. Hij kost 39,95 euro. Je krijgt dan 24 cadeautjes, waaronder een kerstboom, een zuurstok, een peperkoekmannetje en een verrassing ter ere van elk van de 5 vriendinnen uit Heartlake City. Dat klinkt in elk geval super leuk.

lego city adventskalender

Natuurlijk mag ook de adventskalender van lego voor jongens niet ontbreken. Natuurlijk kunnen ook meisjes hier leuk mee spelen, maar waarbij de lego friends toch meer voor meisjes is dan voor jongens. is dat met lego city andersom. De kalender bevat 24 cadeautjes, waaronder miniatuurmodellen van een kerstboom en een kerstslee, 6 minifiguren uit de tv-serie LEGO® City Adventures onder wie commissaris Wheeler in een kerstmanpak, plus een City speelmat met sneeuwvrije wegen.

playmobil 123 voor de kleintjes

Met playmobil kun je ook voor de kleintjes een leuke adventskalender in huis halen. Deze adventskalender kost 42,99 euro. De kerstman met zijn slee en de dieren in het bos mogen niet ontbreken. Heel leuk ook dat de kinderen na afloop heerlijk kunnen spelen met de playmobile.

Barbie adventskalender

Een echt poppenmeisje in huis? Dan is deze kalender echt iets voor haar. Hij kost 22,49 euro. Daarvoor krijg je een barbie met verschillende accessoires en 4 dieren. Allemaal in het thema bij elkaar passend van dreamtopia. Het leuke is dat het niet direct heel kerst is dus ook gewoon de rest van het jaar mee gespeeld kan worden.

Speciaal voor een sieraden meisje

Heb je een echt meisje meisje in huis die van sieraden houdt? Zoek dan niet verder. Deze adventskalender is voor de meisjes uit de midden en bovenbouw van de bassisschool echt heel leuk. Vol met sieraden is er voor elke dag wat leuks te ontdekken. Welk meisjes mag deze kalender niet vinden? Hij kost 49,95 euro.

Aftellen naar kerst met auto’s

Een kleine autofan in huis? Met deze aftelkalender vol auto’s en accessoires maak je hem zeker blij. Er zit ook een speelmat bij dus er kan direct gespeeld worden met de auto’s en poppetjes. 24 dagen lang krijgt je zoon een leuke verrassing. De kalender kost 49,95 euro.

Voor alle klei koningen en koninginnen

Deze play-doh adventskalender is speciaal voor alle kinderen die klei fantastisch vinden. 24 dagen lang krijgen ze een potje klei. Elke dag is het weer een verrassing welke kleur klei er tevoorschijn komt. Een ding is zeker: iedere dag is er voldoende kleiplezier! Met de klei zijn superleuke creaties te maken die aansluiten op de wintermaanden. Vol met voorbeelden, mallen en vooral potjes klei. Hij kost 23,95 euro.

Zelfgemaakte kalender

Wil je liever zelf een kalender maken? Dat kan heel makkelijk. Geef elke dag een deel van de kerststal bijvoorbeeld. Of maak van de gebedspot een adventskalender om samen te bidden. Je kunt ook allerlei opdrachten verzinnen voor 24 dagen. Je kunt het inpakken als cadeautjes, in een wcrol aan een tak hangen of in een adventskalender uit de winkel stoppen. Je kunt bij de opdrachten ook Sinterklaas nog betrekken wanneer je niet christelijk bent. Of gebruik het kerstverhaal al leidraad en vertel zo samen het kerstverhaal. Of kijk of er tussen deze boeken nog een leuke tip zit.

12x adventskalenders voor kinderen - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: