Voor Luca maakte ik al zelf een adventskalender die ik aanpast op zijn leeftijd. Maar voor Nola was het toch nog niet helemaal naar mijn zin. Tot ik een super gave adventsslinger tegen kwam online. Geen snoepjes of cadeautjes, maar het kerstverhaal voor de allerkleinste. Daar wilde ik meer over weten. Dus ik besloot er eens een berichtje heen te sturen. Nu kan ik aan jullie de leuke producten laten zien die zij hebben. Vandaag als eerste de adventsslinger met het kerstboekje.

Zing maar mee!

De adventsslinger kwam er eigenlijk maar bij, het begon bij dit bedrijf met het leuke zing maar mee boekje. Een boekje met christelijke liedjes die je samen met je kind kunt zingen. Er staan leuke plaatjes bij wat ook weer stimuleert om over te praten, altijd een plus punt bij een kindje dat wat achter loopt op dat gebied. De bedenkster was zelf opzoek naar een boekje met leuke liedjes. Helaas kon ze deze niet vinden. Samen met een buurvrouw bedacht ze deze boekjes en besloten zij deze uit te geven. Gelukkig maar, want nu is er ook deze leuke adventsslinger en een leuk zing maar mee boekje voor kerst.

adventsslinger 2

 

De adventsslinger

De adventsslinger bestaat uit een kralenketting met een aantal knijpertjes en 24 kaartjes. Deze kaartjes kun je aan de knijpertjes hangen. Je start met de ster en het cijfer naar voren. Zo kun je elke dag vanaf 1 december een kaartje omdraaien. Op de achterkant staat een leuke tekening en een klein stukje tekst. Aan het einde van de adventsperiode heb je het hele kerstverhaal hangen. Er zitten aan de uiteinden ringen om de slinger aan spijkers op te hangen, maar je kunt hem ook met washitape aan de muur bevestigen. Staat nog mooi ook!

adventsslinger 1

 

Extra’s om naar kerst toe te leven

Naast deze adventskalender hebben ze dus ook een leuk boekje met kerstliedjes. Wat ik erg leuk vind is dat dit de liedjes zijn die wij vroeger ook zongen. De echte ‘ouderwetse’ liedjes uit de kerk. Een gevoel van vroeger komt zo weer terug. Zo leuk om dit ook aan mijn kindjes door te geven. Het boekje is van karton en is dus goed bestand tegen kleine handjes. Er is ook een knipvel over kerst. Je kunt dan figuurtjes (denk aan het kindje, Jozef en Maria en nog veel meer) inkleuren en uitknippen. Door middel van de plakstrook kun je ze op een stukje karton plakken of maak er een leuke kijkdoos van samen met je kind. Een leuke knutsel die je in de kerstvakantie samen kunt maken. Kijk vooral even op hun website wat ze allemaal nog meer hebben.

zing maar mee boekje kerst adventsslinger

liefs Minke

Deze blog bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet.

pinterest afbeeldingpinterest afbeelding adventsslinger

10 thoughts on “adventsslinger voor de allerkleinste

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: