-Door Ilona-
Lieve lezers,
Het was alweer blogtijd! In de afgelopen 2 weken is weinig veranderd maar zijn we wel even lekker weg geweest. Ik kan het officieel geen vakantie noemen want met kindjes mee heb je nooit echt vakantie, maar lekker was het zeker. We vermaakten ons goed in de dierentuin en gingen nog even langs een vriendin. Ook gingen de kinderen even uit logeren en maakte ik een nare val. Lezen jullie weer mee?

On the road

We waren op vrijdag al vertrokken met een volle auto richting mijn ouders. Ze staan nu nog op een camping in Wijchen, tot ze volgende week de sleutel van hun nieuwe appartement krijgen en daar hopelijk eind september in kunnen. Christiaan heeft daar even lekker z’n benen kunnen strekken en kunnen spelen in de speeltuin, want hij slaapt tegenwoordig nauwelijks nog in de auto. Ja, 5 minuten voor we er zijn vaak.

Op naar de eindbestemming

Daarna zijn we doorgereden naar onze bestemming. We hadden een B&B geboekt voor 2 nachten, op een korte rij afstand van het dierenpark in Rhenen. Het was een klein huisje, met een 2-persoonsbed in de woonkamer met net genoeg ruimte om er een campingbedje voor te zetten en dat Chris nog kon spelen. Een slaapkamer met een stapelbed en ruimte voor een tweede campingbedje. En een kleine badkamer. We hadden bijna alles wat we nodig hadden maar we zijn gewoontedieren met luxeproblemen. Na 2 nachten was het genoeg.

Op naar de dierentuin

Die zaterdag zijn we met mijn ouders naar Ouwehands dierenpark geweest. We hadden het enorm getroffen met het weer! Heerlijk genoten in het zonnetje, Chris heeft zich helemaal de tandjes gelopen en wilde niet in de buggy slapen van enthousiasme. Hij vond de “apies” het leukst. Misschien kon hij zich ermee identificeren, haha.

Een korte tussenstop en dan naar huis

De zondag hebben we snel ingepakt en zijn we naar een goede vriendin van mij gereden. Ik zie haar niet vaak dus elke kans die we krijgen om elkaar te zien, gebruiken we. Chris vond het ook erg leuk en was heerlijk zichzelf dus een lekkere dwarse peuter.Toen zat het helaas erop en moesten we weer naar huis.

Voor even kindloos

Afgelopen week had ik nadat ik Christiaan naar de gastouder bracht, op maandag, Charlotte afgezet bij opa en oma. Zij hebben nu 3 weken vakantie opgenomen en staan op een camping hier vlakbij. Ik kon toen even heerlijk bijkomen, alleen thuis, dus had ik gevraagd of ik dat nogmaals kon doen. Vonden ze gelukkig geen probleem!

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Toen ik zondags na onze thuiskomst Christiaan en Charlotte voor het eerst samen in bad gedaan had, waren mn sokken nat geworden. En natte sokken hebben geen grip kwam ik achter. Ik ben toen ’s avonds met Charlotte liggend op m’n arm van de trap gegleden. M’n man schrok, Charlotte schrok en ik brak m’n val niet. Mijn instinct zorgde er namelijk voor dat ik mijn andere arm om Charlotte heen sloeg. Helaas resulteerde dat in een pijnlijke elleboog en ribben die aardig geraakt werden door de traptreden. Die nacht sliep ik amper van de pijn.
Nadat ik de kleintjes had weggebracht en alleen thuis was ben ik blijven bewegen. Omdat stil zitten alleen maar meer pijn doet, leek me dit verstandig. Wat ons ook verstandig leek, is dat Charlotte een nachtje zou blijven bij opa en oma. Dan kon ik even bijkomen en herstellen. Ook dat vonden ze geen probleem gelukkig.

En we wisselen om

Afgelopen dinsdag was de grote wisseltruc. Charlotte ophalen en Christiaan brengen. Want hij zou (gepland) een nachtje logeren bij opa en oma. Het ging allemaal voorspoedig! Ondanks de verlatingsangst waar Chris nog wel eens last van heeft. Terwijl ik deze blog schrijf, moet hij nog thuiskomen dus ik weet niet of de verlatingsangst weg is nu, maar het lijkt in elk geval gigantisch afgezwakt.Ik ben erg benieuwd naar wat de kinderarts komende maandag te zeggen heeft over beide kinderen. Dan krijgt Charlotte haar check-up en krijgt Christiaan weer een goede controle ook omtrent z’n gewicht. Hopen jullie mee op een goede controle? Wat denken jullie dat Charlotte haar gewicht nu is?

liefs Ilona

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: