Afgelopen dinsdag was er op het hoofdkantoor een kerstborrel. Het kantoor was super leuk aangekleed in echte kerstsfeer. Samen met mijn zusje was ik ook uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. HEMA presenteerde de kerstcollectie (mooi!) en liet ook de collectie blijmakers zien. Miljuschka Witzenhausen was ook aanwezig om de middag aan elkaar te praten en tips te geven voor het kerstdinner. Ik wil jullie ook graag laten meegenieten van al het moois dus kunnen jullie vandaag alles hier over lezen.


Kerst bij het hoofdkantoor
Ik was nog nooit bij het hoofdkantoor van HEMA geweest, maar was is het daar mooi zeg. De aankleding was super en ik voelde me echt heel speciaal. Onze jassen werden aangenomen en we kregen een alcoholvrij drankje aangeboden. Hoe leuk is dat. Daarna konden we gewoon even rondlopen (foto’s maken dus) tot dat het event zou beginnen. Heel erg leuk. Ook waren en heel veel lekkere hapjes, drankjes en wijnen. Je mocht alles proeven en kon ook over alles informatie krijgen. Super leuk om dit zo eens mee te maken.


Graveren met een laser
Er was heel veel te zien en te doen. We konden een houtenhapjesplank of een notitieboekje laten graveren. Ik heb gehoord dat je dit binnenkort ook in een select aantal filialen kunt laten doen. Super leuk, zo kun je er een persoonlijk tintje aan mee geven. Ik koos voor een snijplank met Mama Minke erin gegraveerd. Daarna nam Miljuschka het woord. Leuk om haar eens te ontmoeten. Ze liep ook gewoon rond en was heel toegankelijk. Ze sprak ons nog even aan om uit te leggen wat we konden doen. Een hele leuke vrouw. 


Nieuwe make-up
We kregen een feestmake-up en mooie nagellak. Via de kleurenzoeker kun je door middel van een foto zien welke nagellak het beste bij jou outfit past. HEMA brengt ook 100 nieuwe kleuren uit en daarbij komen ook 70 nieuwe kleuren lippenstift. Super leuk en altijd wel een bijpassende kleur voor op je nagels en lippen.  Ook kon je een meedoen met een wijnproeverij en een workshop cadeautjes inpakken. Aan die laatste konden we helaas niet meedoen omdat de cadeautjes op waren, maar we hebben veel leuks voorbij zien komen. 


Kersttips
De tips voor de kerst waren ook heel handig. Die wil ik jullie nog heel graag meegeven.

  1. Copy past de mooi gedekte tafel die daar stond. Zo hoef je niet na te denken over de aankleding van je tafel. Begin daar ook op tijd mee, een dag of 2 ervoor. Zo hoeft dat niet op het laatste moment. Met kinderen misschien niet heel handig, maar als ze al groter zijn een goede tip. 
  2. Maak het je qua gerechten ook niet te moeilijk. Maak iets dat je al kent, ga niet iets nieuws proberen (iets wat ik zo maar zou kunnen doen). Begin ruim op tijd, kerst valt op zondag en maandag dus dan begin je de week ervoor vanaf dinsdag. 
  3. Voor het gemak kun je ook je boodschappen laten bezorgen en deze nu al vast klaar zetten. Als je iets vergeten bent kun je dat gewoon toevoegen. 
  4. Komen er mensen die het niet echt goed met elkaar kunnen vinden, zet ze dan een stukje uit elkaar. En geef ze wijn, veel wijn. Daar wordt iedereen vrolijker van. 
  5. Last but not least, wees ook gewoon lief voor jezelf. Het is een feestdag voor iedereen.

Heb jij ook zo’n zin in de feestdagen?


 

1 thought on “In kerstsfeer bij HEMA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: