Wij willen graag de kamer van Nola en onze eigen slaapkamer veranderen. Eigenlijk, dat wil ik graag. Er zijn helaas wat schadeplekjes op het behang en de muurschildering bij Nola waar ik me aan stoor. Dus ik ben op zoek naar inspiratie voor deze kamers. Vandaag vertelt Irma over de kamer van haar dochter Nina. Een mooie stoere meidenkamer. Kijken en lezen jullie mee? 
Tekst en foto’s van Irma.

September 2014, het moment vergeet ik nooit meer: we zijn zwanger! Het duurde even voordat het besef er echt goed was. Het kamertje wat nu nog leeg (lees: opslagplek) was, moest de babykamer gaan worden. Over de stijl waren mijn man en ik snel uit: stoer, grijs en steigerhout! Na de 20 weken echo wisten we dat we een meisje gingen krijgen, nog steeds vonden we deze stijl het leukst, lekker stoer!

De zoektocht begon
Ik vind het heerlijk om op Marktplaats rond te neuzen, of diverse Facebookgroepen af te gaan. Zo vond ik eerst een steigerhouten ledikantje, en later een mooie commode. Voor een klein prijsje mochten we het ophalen, leuk!

De aankleding kon beginnen
Samen met mijn moeder hebben we de grootste muur in het kamertje antraciet grijs geschilderd.Ik had al wat uurtjes rondgesnuffeld op Pinterest, en al wat leuke ideetjes opgeslagen. Graag wilde ik grijze gordijnen met sterren, en dat is gelukt! Hier in het dorp heb ik hele mooie stof uit kunnen zoeken. 

Op Pinterest was ik ook het leuke idee tegengekomen om een beertje ‘in te lijsten’. In een kringloopschuur heb ik een oud lijstje gekocht, en deze in dezelfde kleur grijs geverfd als de muur. Mijn beertje van vroeger heeft zo een mooi plekje gekregen!

Voor boven de commode heeft mij vader van steigerhout een mooie plank gemaakt. Zo kan ik er leuke spulletjes opzetten, en aanhangen. Op Aliexpress heb ik een muursticker besteld van een wereldbol. Deze is goed aangekomen, en het plakken ging ook goed. Dat was nog even spannend! Bij de xenos heb ik de trap gekocht voor tegen de muur. 

Cadeautjes 
December = Sinterklaas! Ook bij ons was het pakjesavond en had Sinterklaas al aan ons kleine ‘draakje’ gedacht. Nog niet geboren, maar al heel veel cadeaus! Veel leuke aankleding voor de babykamer, o.a. Nijntje knuffels, Nijntje nachtlampje, luierdoeken en washandjes in grijze tinten en mooie dekens en lakentjes voor in het ledikantje. Bedankt Sint!

Op 18-04-2015 is onze dochter Nina geboren. Na een paar dagen ziekenhuis mocht ze lekker mee naar huis. Wat waren we trots toen we haar voor het eerst in haar ledikantje zagen slapen, en nog steeds…♥
Bedankt voor je leuke verhaal en de mooie foto’s Irma. Wat is het een mooie kamer geworden. Daar kunnen jullie trots op zijn. Heel veel geluk en plezier met jullie dochter!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: