It’s my birthday! Al voel ik dat op dit moment nog niet echt zo. Het is een gewone dag, M. is net weer begonnen met werken en de kinderen zijn vroeg wakker. Of eigenlijk, Nola is vroeg wakker. Het gewone leven gaat door. Wel komen er vanmorgen en vanavond wat familieleden om het te vieren samen met mij. Altijd gezellig om samen te zijn. Al vind ik het wel weer snel op alle feestdagen, zoals elk jaar. Gisteravond zei ik nog tegen M. ‘volgend jaar vier ik het gewoon samen met jou in augustus!’. We zullen het zien.

Ziek
Helaas is het wel heel erg rustig geweest op mijn blog. Ik heb op facebook ook even laten weten dat we maar vakantie zouden houden. De griep had aardig toegeslagen hier in huis. Luca is de week voor de kerstvakantie heel ziek geweest. Het bleef ook zo lang hangen, arm mannetje. Zelf werd ik die week ook ziek en zat ik ziek aan het kerstdiner. Nola begon rond kerst ook weer te kwakkelen, af en toe koorts en heel verkouden. Enkel M. kwam er aardig vanaf met wat verkoudheid en 1 dag niet lekker. Gelukkig zijn we nu weer aan de beterende hand. Kunnen we het bloggen weer rustig op gaan pakken. 

Mijn blog
Er komen namelijk een hele boel leuke dingen aan. Ik heb een leuk kookboek gevonden, voor alle nieuwe wensen over afvallen en gezond eten. Ook kwam ik een boek over kinderfeestjes tegen, wat mij dus echt wel een beetje horror lijkt. Een groepje kinderen vermaken, hopen dat iedereen het leuk vind en dat alles heel blijft. Ik mag jullie nog wat vertellen over een hele leuke bijbel voor kinderen. Maar het allerleukste is nog wel dat er een grote winactie online komt met betrekking tot journaling bible. Kunnen jullie al raden wat het is? Hou mijn blog volgende week in de gaten om de winactie niet te missen. 

Doelen 2017
Zullen we dan ook maar direct de doelen bespreken? Ik heb er veel, maar toch ook weer niet. Klinkt vaag, maar ach dat ben ik ook wel een beetje soms. 

  • sparen –  Ik heb een groot spaardoel voor een geweldig cadeau voor M. Ik moet nog wel even door sparen, maar ik hoop hem dit jaar dat cadeau te kunnen geven. Gelukkig is hij pas in augustus jarig. 
  • Hosting – Ik zou graag een eigen hosting willen voor mijn blog. Dus daar ga ik meer onderzoek naar doen. Ik zag al een leuke aanbieding voorbij komen van het bedrijf waar ik nu ook mijn domeinnaam heb. Dus dat is erg leuk.
  • afvallen – Het hoort er een beetje bij toch? Al ben ik eind van vorig jaar toch blijven steken op een gewicht dat niet helemaal is wat ik voor ogen had. Hardlopen doe ik ook niet meer en dat wil ik graag weer oppakken. Eerst maar even wachten tot de Marathon is geweest, daar traint M. nu voor. Dan ga ik daarna zelf aan de slag. Misschien kan ik thuis nog wat gaan ‘sporten’. 
  • Opruimen – Op zolder is het echt een zooitje. Dat zou ik graag anders zien dus hoop dat dit jaar op te kunnen ruimen. Dat er weer ruimte is voor belangrijkere dingen (er staat nu een verhuiddoos met afval bijvoorbeeld). 
  • Genieten – Het belangrijkste, genieten van mijn mooie gezin en alles om ons heen. We gaan een leuk jaar tegemoet, met leuke plannen. Samen komen we er wel. 
Hebben jullie nog plannen en doelen voor 2017? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: