Luca is geen makkelijker eter. Of misschien ben ik geen makkelijke kok voor hem. Hij lust heel graag aardappelen met vlees en groente. Daar moet ik dan weer niet zo veel van hebben. Meer moeders hebben daar last van dus besloot ik samen met Wilma om onze succes kidsproof recepten uit te wisselen. Zou het bij de andere kinderen ook in de smaak vallen?

De kidsproof recepten die ik deelde

Welke recepten hier nou in de top 3 staan? Natuurlijk wraps van bodieboost. Ja, de kinderen vinden het heerlijk. En het is echt super makkelijk te maken. Zonder kruiden dus voor iedereen te eten. Jammie! Ook deelde ik de Mac’n cheese uit het kidsproof kookboek van Chickslovefood. Daar wordt pompoen in verwerkt. Verstopte groente werkt echt heel goed. Uit het boek gezond fastfood deelde ik het recept voor zoete aardappelfriet. Gewoon met vlees en groente is dit favoriet bij de kinderen en bij mij. Ik ben wel nieuwsgierig of dit bij de kinderen van Wilma ook in de smaak viel.

De kidsproof recepten die ik kreeg

Wilma stuurde mij ook een aantal recepten. Ik begon met een recept voor banaanpannenkoekjes met roodfruit. Een heerlijk ontbijtje leek mij. Spaghetti als avondeten vind Luca ook nog wel lekker. Maar dan wel met saus van papa. Dus ik was erg benieuwd of hij deze saus ook lekker vond. Zonder pakjes en zakjes dus een pluspunt voor mama! En als laatste maakte ik een hartige taart. Taart als avondeten is altijd goed toch?

Wat vonden de kinderen van de kidsproof recepten?

kidsproof recepten pannenkoekjes

Zelf was ik erg tevreden over de recepten. Het smaakte heerlijk. De kinderen waren dat helaas niet altijd met mij eens. De pannenkoekjes vond Luca lekker, de saus helemaal niet. Nola vond de pannenkoekjes en de saus wel lekker samen. En dat vond ik ook. Dus gelukkig voor mij had ik meer omdat Luca het niet meer wilde door de saus die erop zat. De pannenkoekjes maken we vast nog wel een keer. Iets minder honing erbij maar verder top. Al laat ik die saus wel achterwege, kan Luca ook lekker mee eten.

kidsproof recepten pannenkoekjes gemaakt kidsproof recepten spaghetti

Het was zo donker toen we spaghetti gingen eten, de foto is niet heel mooi. Maar wilde hem toch met jullie delen.

De spaghetti konden we welk elke dag eten zei Luca. Nu gaat elke dag een beetje ver, maar hij heeft er heerlijk van gegeten. Bord leeg, beker leeg en toetje op. Trotse mama! Nola vond het ook wel lekker, maar niet heel bijzonder. Ik heb haar wel eens meer zien eten. Toch gaan we dit zeker nog eens maken. Ook een ideaal recept voor op vakantie.

kidsproof recepten spaghetti maken kidsproof recepten hartige taart

Als laatste maakte ik de hartige taart met spinazie. Behalve de bodem was hij super goed gelukt al zeg ik het zelf. Die bodem heb ik altijd wat moeite mee. Iemand een tip om een bodem van bladerdeeg gaar te krijgen? Maar goed, de smaak. De kinderen vonden het beide niets. Misschien als ik het nog eens maak. Maar nu waren ze echt niet blij. Mark vond hem wel erg lekker en ik zelf ook.

kidsproof recepten hartige taart in de maak

Kidsproof recepten ook echt kidsproof?

Het blijkt wel weer dat dat dus heel erg van je kind af hangt. Normaal vinden ze spinazie wel lekker. Maar in de taart vonden ze het niks. Zelf Nola moest er niets van hebben. Zij at alleen het deeg op. De pannenkoekjes waren wel een succes, behalve de saus. Gelukkig kun je het ook heel goed zonder saus eten. Een blijvertje is de spaghetti. Dat vond iedereen lekker dus ga ik zeker nog eens maken.

Wat is jullie favoriete kidsproof recept? Volgende week kunnen jullie bij Wilma lezen hoe onze top 3 bij hun in de smaak viel.

Zijn kidsproof recepten wel echt kidsproof? Ik test de top 3 uit van een andere blogger. Zullen mijn kinderen hier ook van smullen? Wat is jou top 3 recept?

1 thought on “Kidsproof recepten van jou werken ook bij mij?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: