Kraamcadeautjes, het is altijd weer een ding om iets origineels te bedenken. Vroeger toen ik werd geboren kregen de ouders een geboortetegel. Daarop stonden de naam, geboortedatum, gewicht en lengte van het kind. Maar dat is voor nu misschien een beetje ouderwets. Daar heeft origineel kadootje iets op bedacht door gebruik te maken van een spiegel. 

Een gegraveerde spiegel

Als de kersverse ouders al 1 of meer kinderen hebben is het soms lastig om een leuk kraamcadeautje te vinden. Je wilt toch met iets origineels aankomen. Bij origineel kadootje kun je een spiegel laten graveren. Een leuk en blijvend cadeau. Voor Nola kregen wij een mooie gegraveerde spiegel.

spiegel gegraveerd

Lees meer over de bevalling van Nola

Wat zet je er dan op?

En dan krijg je de vraag wat je op een spiegel wilt. Best lastig nog kan ik je zeggen. Want gebruik je het geboortekaartje of wil je juist iets anders. Er staan een aantal voorbeelden op de website. Je kunt ook kiezen voor een mooie tekst. Zelf heb ik gekozen voor het geboortekaartje. Ik stuurde foto’s van de voorkant en de binnenkant (op de achterkant stond niets) en het resultaat is erg mooi geworden.

spiegel gegraveerd met geboortekaartje

Ons cadeau aan Nola

Net als op het geboortekaartje staat de naam van Nola in een tag. Samen met haar doopnaam. Wat ik zelf erg mooi vind. In de sterren staan de geboortetijd, haar gewicht en lengte. De sterren waren op het geboortekaartje roze. Op de spiegel is de ster helemaal ingekleurd en de tekst open gelaten. De dekking in de sterren is niet overal helemaal dicht, maar dat vind ik niet storend. Verder staat het gedichtje er op die ik maakte en natuurlijk de geboortedatum.

spiegel gegraveerd closeup

Een prachtig kraamcadeau dat wij haar mee kunnen geven. Als ze er naar kijkt ziet ze altijd het mooie meisje wat wij zien als we naar haar kijken.

spiegel gegraveerd als origineel kraamcadeautje. Een review op mijn blog plus link waar je kunt bestellen.

Dit product is opgestuurd door een bedrijf. Dat beïnvloed mijn mening niet. Lees meer over samenwerkingen.

11 thoughts on “Een origineel kraamcadeautje; gegraveerde spiegel

    1. Ja, hij is erg gaaf. Lijkt me ook zo leuk om te geven. Nu nog wachten tot er een kindje in de omgeving wordt geboren haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: