Ken je het merk kaya sieraden al? Vast wel, want ze hebben prachtige sieraden voor mama. Maar moederdag is al geweest, vaderdag komt er wel al snel weer aan. Daar hebben ze bij Kaya nu wat op bedacht. Net zulke mooie sieraden voor papa. Sieraden, kun je het zo noemen? Zeker, want een manchetknoop siert de kleding op toch?! En het allerleukste staat onderaan de blog, lees dus snel verder!

Cadeau voor vaderdag

Eigenlijk hadden wij bedacht dat een cadeau voor vaderdag en moederdag helemaal niet zo nodig is. Maar ja, de kinderen willen toch wat geven. Dus doen we daar gewoon, net als bijna heel Nederland, aan mee. Voor mezelf weet ik vaak wel wat te bedenken. Een kleinigheidje wat ik mooi vind of nodig heb. Maar voor papa, dat is toch wel een ander verhaal. Gelukkig heeft Kaya sieraden nu een vaderdag collectie.

vaderdag kaya sieraden armband

Waar kun je uit kiezen?

Draagt je vader (of man als je dit voor je kinderen regelt) vaak een blouse? Dan zijn manchetknopen natuurlijk erg leuk om te geven. Je kunt deze laten graveren met namen en/of de datum van vaderdag. Ook kun je een ketting bestellen met een foto erin gegraveerd van de jullie (kinderen) of jullie gezin. Draagt papa altijd iedereen bij zich en sieraden met gravering doen het altijd goed. Wat ik persoonlijk heel gaaf vind is de set armbanden voor het hele gezin.

vaderdag kaya sieraden armbandjes mama papa zoon dochter

Winactie voor 25 euro shoptegoed

Om vaderdag voor jullie nog leuker te maken mag ik 25 euro shoptegoed weggeven. Lees hieronder even wat je daarvoor mag doen. Lees ook de disclaimer over winactie.

  • Laat onder dit bericht (het bericht over deze winactie die ik later online zet) op facebook weten dat je mee doet met de winactie.
  • Laat ook een reactie achter hier onder dit artikel, dan kan ik je mailen dat je gewonnen hebt. Doe je dat niet dan kan ik je helaas niet bereiken.
  • Delen van het bericht op facebook vind ik erg leuk. Het levert je 1 extra lootje op.

Je kunt mee doen tot en met 10 juni. De winnaar krijgt persoonlijk een mail van mij. Reageer binnen 48 uur op mijn mailtje dan maak ik het in orde voor je. Hopelijk heb je dan het cadeau voor vaderdag in huis.

vaderdag kaya sieraden

Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door kaya sieraden. De foto’s zijn eigendom van Kaya sieraden en mogen niet door anderen worden gebruikt!

vaderdag kaya sieraden winactie shoptegoed voor een stoer cadeau voor papa

19 thoughts on “Kaya sieraden komt met mannenlijn voor vaderdag

  1. Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee. En heb alle stappen gevolgd. Ik kende je website molybdeen niet maar ben je ook meteen gaan volgen op Facebook. Lekte website heb je.

  2. Wat een mooie prijs voor vaderdag. Mijn man heeft nu ook een mooie armband om maar zo’n vind ik nog mooier

  3. Superleuk! Ik kende dit merk nog niet, maar wat een leuke spulletjes hebben ze 😀
    Ik doe graag mee met de winactie ?

  4. Wat een super toffe actie, en wat een geweldig cadeau zou dit zijn om te geven met Vaderdag! Weet zeker dat hij hier heel blij van gaat worden, en de meiden zouden het met veel liefde geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: