Dekbedovertrekken, je kunt er niet genoeg hebben. Wij hadden er voor Luca eerst twee en later drie. Het is namelijk een super leuke manier om de kamer van je kindje net dat beetje extra te geven. Hij is helemaal fan van paw patrol (en nog wel meer leuke figuren) en een dekbed is een makkelijke oplossing om dit terug te brengen in zijn kamer. En ik heb ook nog een tip voor een ledikantdekbed!

Als eerst maar gewoon de tip

Eigenlijk heb ik twee tips voor jullie. Nola wordt steeds groter en heeft nu in plaats van een slaapzak een dekbed. Zo’n kleintje die in een peuterbed of ledikant past. Nu had ik daar geen passende dekbedden voor dus ik gebruikte er 1 van Luca. Nooit doen, want 3 dekbedovertrekken voor twee kinderen is echt te weinig! Daarnaast zijn ze dus ook echt veel te groot. Ik dacht dat het wel kon, maar nee. Schaf echt een peuterdekbedovertrek aan want dit werkt zo veel fijner. Bij het dekbedje wat ik uitzocht zit zelfs een rits aan de onderkant zodat het dekbed er niet uit kan, ideaal!

dekbedovertrekken hartjes dekbedovertrekken closeup hartjes

Wennen aan een kussen

En dan voor jullie tip twee. Nola is nu twee jaar en er wordt aangeraden in ieder geval de eerste twee jaar zonder een kussen te slapen. Daarna kan je kindje wennen aan een kussen. Maar welk kussen kies je dan? En wanneer begin je dan? Bij Luca kozen we voor een kussen van de Ikea, hij gaf zelf aan wanneer hij op een kussen wilde slapen (toen hij erg verkouden was en wat hoger ging liggen zodat hij wat meer lucht kreeg). Toen ik op de website van bedsupply een ‘mijn eerste kussen’ tegen kwam besloot ik die mee te bestellen. Hij is dooradembaar en anti-huisstofmijt. Dat vond ik erg fijn. We gebruiken hem nog niet, maar als Nola er aan toe is gaan we deze zeker gebruiken.

dekbedovertrekken cars dekbedovertrekken close up cars

De kinderkamer aankleden met leuke dekbedovertrekken

Ik gaf al aan dat je een kamer leuk kunt aankleden met een dekbedovertrek. Je kent het vast wel, het ene moment vinden ze brandweermannen leuk en volgende week is het weer blaze of cars. Om nou steeds je muur te voorzien van ander behang wordt wat duur. Een aantal dekbedovertrekken heb je toch wel nodig. 2 of 3 is wel handig, zeker als je start met zindelijk worden. Ik koos voor Luca een dekbed van cars, want daar is hij helemaal fan van tegenwoordig. Maar je kunt ook een van de volgende dekbedden kiezen.

dekbedovertrekken dinosaurus

Een gave met dinosaurussen, ik denk dat Luca deze echt geweldig zou vinden ook. dekbedovertrekken frozen

Voor de frozenfan! Luca kijkt geen frozen, maar misschien vind Nola dit later wel heel leuk. Ik hoor vooral ook meisjesmoeders erover. dekbedovertrekken voetbal

Voor de voetbalfan, hier zal je kindje misschien iets ouder zijn of hij is fan van Van Persie. Hij blijf in ieder geval leuk en maakt een voetbalkamer helemaal af.

Levering via bedsupply

Ik kreeg de dekbedden en het kussen van bedsupply. De verwachte levertijd was tussen de 3 en 5 werkdagen. Dat was het ook keurig. Het zat mooi in een doos verpakt en kwam helemaal goed bij ons binnen. De dekbedden zijn goed en na wassen ook nog steeds erg mooi. Bij het peuterdekbedovertrek zit ook een kussensloop, wat niet altijd het geval is. Het kussensloop bij het overtrek van Luca past ook heel goed om het kussen, dat wil ook nog wel eens afwijken. Een fijne webshop met fijne producten.

Wat is het lievelingsdekbed van jou kind?

liefs Minke

Ik heb deze producten cadeau gekregen. Dat beïnvloed mijn mening niet. Lees hier meer over samenwerkingen.

De afbeeldingen van Frozen, voetbal en de dinosaurus zijn eigendom van Bedsupply.

2 thoughts on “Je kinderkamer een boost met leuke dekbedovertrekken (+twee tips!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: