Dit jaar ken ik mark al weer 9 jaar. In die jaren hebben we vele leuke momenten gehad, maar ook minder leuke momenten. Ik wil graag alle leuke momenten met jullie te delen. Alles op een rijtje te zetten en het leukste van een jaar op schrijven. Dan beginnen we bij 2009, wat was ik toen nog een broekkie haha, en eindigen bij 2017. 2018 is nog maar net begonnen dus die tellen we gewoon even niet mee. 

Het mooiste in 2009; Mark leren kennen

2009 was het jaar waarin ik Mark leerde kennen. Eind 2009 pas midden 2009 was niet de meest fijne tijd van het jaar. Mijn opa overleed en mijn relatie ging uit. Maar eind 2009 maakte dat voor een deel goed. We hebben onze eerste date gehad in een café in de plaats waar we nu wonen. Gewoon gezellig wat gedronken. Ik miste de trein nog en hij moest gaan omdat hij nachtdienst had. Ja, ik weet het nog precies.

Het mooiste in 2010; there is no place like home

Dit vind ik wel een lastige keus. Want dit jaar was het jaar dat we echt wat kregen samen. Op 22 januari om precies te zijn. Het was ook het jaar dat ik bij hem introk. Op 30 augustus om precies te zijn. Best ver uit elkaar maar beide super mooie momenten. Ik denk dat ik toch kies voor samenwonen. Niet meer weg hoeven en niet precies weten wanneer je elkaar weer ziet. Perfect vond ik het.

De mooiste momenten in 2011; just pick 3

Nu kan ik echt niet kiezen. In 2011 hebben Mark en ik in april samen belijdenis gedaan. Een mooi moment dat wij mochten vieren met onze familie. September 2011 hadden wij een feestje. Wij zijn toen een geregistreerd partnerschap aangegaan. Zodat alles geregeld zou zijn voor het volgende bijzondere wat er dat jaar gebeurde. Wij kochten ons eerste huis samen. Daar kan ik dus niet echt een keus in maken.

Het mooiste in 2012; titel LLB voeren

In 2012 haalde ik mijn rechtendiploma. Vlak daarna kon ik aan het werk bij de sociale verzekeringsbank. Wat was ik blij, klaar met de opleiding en aan het werk. We konden lekker gaan sparen en de wereld lag voor ons open. Zo mooi. De diploma uitreiking met mijn familie erbij was ook erg leuk. Sinds die tijd mag ik ook een titel voeren. Dat doet ik alleen niet haha.

Het mooiste in 2013; You made me a mother

Daar hoef ik niet lang over na te denken. In juni 2013 is Luca geboren. Veruit het beste wat er dat jaar gebeurde. De zoon die mij moeder maakte. Ik was niet meer alleen voor mij verantwoordelijk, maar ook voor dit kleine mini mensje. Wat bijzonder was dat.

Het mooiste in 2014;

Dit jaar gingen wij voor het eerst als familie op vakantie. Luca leerde lopen en hij werd 1 jaar. Een bijzondere periode voor mij als mama. Mijn eerste kind was gewoon al weer 1 jaar. We vierden dit met onze dierbaren. Mooi feestje om op terug te kijken.

Het mooiste in 2015; I became a mother again

Ook over dit jaar moet ik niet lang nadenken. Dit jaar werd ik weer mama, dit jaar was ik zwanger. Begin 2015 raakte ik zwanger van Nola. Eind van 2015 beviel ik van een dochter. Iets wat ik nooit had bedacht, een dochter. Ik zei altijd dat wij alleen jongens zouden krijgen. Wat een zegen om dan toch een dochter ontvangen. Een compleet gezin.

luca en nola bij opa in bed

Het mooiste in 2016; de doop van Nola

Door omstandigheden lieten wij Nola pas dopen toen zij een maand of 4 was. Op 6 maart 2016 was het dan zo ver. Wij zeiden voor haar ja tegen God. Net als bij de doopdienst van Luca zong mijn schoonzusje het zegenlied voor onze dochter (als zong ze hem bij Luca natuurlijk voor hem). Een mooie dienst was het waar wij redelijk wat zeggenschap in hadden. Fijn vond ik dat zelf.

Het mooiste van 2017; I said yes

Dit zullen jullie vast wel verwachten als mooiste van 2017. De dag dat Mark mij vroeg, ons reisje naar NewCastle. Dat staat met stip bovenaan als mooiste moment van afgelopen jaar. Eindelijk zijn wij ‘verloofd’. We kunnen een bruiloft gaan plannen. Ik kan een jurk uit gaan zoeken. Het zal precies worden zoals het bij ons past. Jullie zullen er vast nog meer over horen op mijn blog.

samen terugweg

Dit waren mijn mooiste momenten. Wat zijn jou mooiste momenten van de afgelopen jaren? Ik lees ze graag!

liefs Minke

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: