Lieve lezers,
We gaan al richting eind februari en er is een hoop gebeurd. Charlotte kruipt! Ze gaat als een malle over het laminaat en ergert Christiaan hier soms enorm mee. Ze pakt dan zijn speelgoed en gaat er op kauwen. Wat niet in goede aarde valt bij Chris. Maar daarentegen zoekt hij haar ook op als ze huilt of geeft hij haar een knuffeltje als ze in de box ligt. De haat-liefde relatie is al begonnen! Typisch broer en zus.

Charlotte is nog steeds niet opgeknapt

Ze is nog steeds verkouden en was flink aan het hoesten onlangs. 2 ritjes naar de huisarts en een weekje antibiotica zouden wonderen doen. Door het hoesten spuugt ze veel. Voornamelijk slijm, maar ook geregeld een hele groentehap. Heel vervelend voor haar! Over 2 weken moeten we weer bij de kinderarts zijn en dan horen we wel weer meer.

Christiaan aan het eten

Christiaan is een weekje flink ziek geweest met hoge koorts. Hierdoor is hij best wat afgevallen en zijn we nog druk bezig om hem te laten eten. De kinderarts wilt hem eigenlijk 2 weken opnemen om hem onder toezicht van hun pedagogische medewerkers te laten eten. Maar wij, de pedagoog en de jeugdarts van het consultatiebureau staan hier niet achter. Wij persoonlijk vinden het te drastisch en de pedagoog is bang dat niet gaat helpen maar juist tegen ons gaat werken.

dagboek Ilona en Christiaan

Wat wordt de aanpak voor Christiaan

Morgen (als ik dit schrijf) moeten we weer wegen op het cb en dan hoop ik dat hij wat aangekomen is. Nogmaals we hebben over 2 weken een afspraak bij de kinderarts en dan hopen we meer te horen over dit probleem. Wel heb ik mij inmiddels georiënteerd op eetteams en alternatieven.

Terug in de schoolbanken

Ik heb mijn eerste schooldag gehad! Wat een ommezwaai. De schooldagen zijn van 8.30 tot 16.30, dus best lang! En dan is het nog 50 minuten rijden (inclusief korte files dan).  Het lijkt me enorm zwaar de komende 2 jaar, maar alles ten goede van mijn eigen ontwikkeling. Ik heb ontzettend zin in de praktijklessen voor de vaardigheden, zoals een infuus aanprikken of hechtingen verwijderen. De theorie is lastig, maar dat is logisch met niveau 4. We hebben al uitleg gekregen over de examens en een boekje  meegekregen met alle praktijkenopdrachten. Zonder planning. Gewoon aan het einde van het jaar af hebben. Alsof het niets is. Maar daar ben ik al mee begonnen! Het in kaart brengen wat ik er nu voor moet doen en dan bekijken welke ik nu al kan uitwerken. Want tja, voorheen een studiebol, altijd een studiebol!

dagboek Ilona

Veel ballen in de lucht houden

Het is dus flink aanpoten. Ik werk nu dan 21 uur in de wijk, 3 uur op school (de rest is eigen tijd), paar uur huiswerk en praktijkopdrachten én een huishouden met 2 kleine kinderen. Dat zijn een hoop ballen om in de lucht te houden, maar ik ben er zeker van dat het mij gaat lukken!

Lieve lezers, tot over 2 weken! Dat de komende 2 weken maar minder onstuimig zijn dan de afgelopen weken.

liefs Ilona

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: