Nu Nola wat groter wordt vind ik het minder erg om wat meer geld uit te geven aan kleding. Ze blijft langer in een maat zitten en heeft dus langer plezier van de kleding. Ging ze eerst nog per maand vooruit, blijft ze nu rustig een week of 8 tot 12 in dezelfde maat zitten. Heel fijn, hoef ik niet direct weer nieuwe kleding te kopen voor haar in een grotere maat. Helaas kan ze nog niet goed zelf zitten en kan dus nog niet op de fiets mee. Hoe kom ik dan aan mijn kleding voor haar?

Internet is your best friend
Zo fijn dat je tegenwoordig gewoon kunt zoeken naar kleding via het internet. Zo kom je nog eens leuke webshops tegen. Vergeet daarbij ook instagram niet, echt er ging een wereld voor me open. Allemaal leuke merken die ik tegen kwam. Zo ook Ninie, een kinderkleding merk voor meisjes. Het ligt aan de merken welke maten er verkrijgbaar zijn, maar dat staat onder het product vermeld. Heel fijn, omdat je zo niet iets gaat bekijken wat er toch niet in je maat is.

Ninie
Ook heeft Ninie een eigen kledingmerk onder dezelfde naam. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 86/92 t/m 146/152, enkele uitzondering daargelaten. Wij kregen ter review een legging in maat 74/80, even goed kijken en je vind het dus wel in een iets kleinere maat. Het is een uniek merk die je alleen in de webshop of bij evenementen waar zij aan deelnemen kunt krijgen. Ze hebben verschillende leuke kledingstukken, maar allemaal echt meisje-meisje. Jurkjes, rokjes, shirts, leggings, bollero’s en sjaals vullen het assortiment en daar kun je super leuke combinaties mee maken. 

Kledingproductie
90% van de kleding van Ninie wordt in Nederland geproduceerd. De overige productie vind plaats in India door twee ervaren Nederlandse kledingproducenten. Een echt Nederlands merk dus. Er wordt gebruik gemaakt van de hoogst haalbare kwaliteit stoffen en garen. Alle kledingstukken worden gecontroleerd op oneffenheden voor het versturen. Mocht er toch een probleem zijn dan helpen ze je graag en staan open voor meerdere oplossingen. Daar kunnen vele andere winkels een voorbeeld aan nemen. 

De legging
Voor Nola heb ik een legging ontvangen om te reviewen. De verpakking alleen al was super vrolijk en leuk om te ontvangen. Mooi roze (daar houden wij van!) en goed verpakt. In de verpakking zat een aankleedpop voor Nola om mee te spelen en een leuk berichtje van de eigenaresse. Helaas is ze daar nog iets te klein voor, maar deze bewaren we gewoon tot ze wel groot genoeg is. De legging zat goed verpakt in nog een zakje, fijn dat er zo zorgvuldig mee wordt omgegaan. Ook kregen we nog een kaartje voor een webshop met stoere jongenskleding, leuk voor Luca.


Bij de eerste aanraking met de stof vond ik deze comfortabel en zacht aanvoelen. Fijn voor mijn meisje! Ook oogt de legging nog wat lang, Nola heeft nog niet van die hele lange benen dus zij heeft hier lange tijd plezier van. De maat is ook 74/80 en ik denk dat dat heel goed overeen komt. Bij het aantrekken bleek inderdaad dat hij nog wat lang zat, maar verder zat hij als gegoten. Alsof hij voor haar gemaakt was. Het stond haar super leuk en ze kon er heerlijk in rollen en draaien. 

Fijn om deze legging met de koude zomerdagen of in de winter te dragen, lekker warm en comfortabel. Na het wassen is er niets veranderd. De legging is kleurvast en ziet er nog uit alsof hij net binnen komt. Fijn om de legging met een gerust hart de was in te kunnen gooien. Nola maakt er soms met eten nogal een zooitje van dus is het prettig dat hij dan gewoon de was in kan. Ik ben erg te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding. Mijn verwachting was hoog omdat er op de website staat dat het zo’n goede kwaliteit is. En na gebruik bleek dat ook zo. De leggings kosten tussen de 14,95 en 15,95 euro. 

Kennen jullie kledingmerk Ninie of de website al? 

1 thought on “Kinderkleding van Ninie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: