Een nieuwe naam voor een rubriek die er wel al was. Eerste noemde ik het ‘in de pers’. Maar niet alles wat ik leuk vind krijg ik via persberichten binnen. En soms is er gewoon een blog of persoon op instagram die ik super vind om te volgen en dan is dat ook leuk om met jullie te delen denk ik. Daarom een andere naam, iets andere opzet, maar toch ook leuk denk ik.

Geboorteposter

Foto is van Ikwileenposter

Je ziet het steeds vaker, persoonlijke geboortecadeautjes. Overal kun je wel iets vinden waar de naam, leeftijd, geboorte gewicht en lengte op kunnen worden gezet. Super leuk als aandenken, ik heb nog zo’n tegeltje van vroeger. Ik kwam op de website ikwileenposter hele leuke geboorteposters tegen. Hij is verkrijgbaar in roze, mint en zwart/wit. Hij kost 20 euro (zonder lijst) en gratis verzenden bij bestelling van 10 euro! Ik vind deze super tof. Ze hebben nog veel meer andere posters dus neem zeker eens een kijkje op hun site.

Wasbare luiers
Wij hebben ze nooit gebruikt en gebruiken ze voor Nola nu ook niet, maar ik kwam echt super leuke wasbare luiers tegen. PandaBaby heeft nu wasbareluiers van bamboe ontwikkelt. Bamboestof is zacht, anti allergisch en van goede kwaliteit. In de zomer werkt bamboe verkoelend en in de winter juist verwarmend, ideaal voor de kleine babybillen. De luier kost 12,95 euro. De luier zelf is niet echt bijzonder, maar de leuke broekjes die je eroverheen kunt dragen wel. Vrolijke prints maken van het verschonen een feestje. Het is ook wel aan te raden deze te gebruiken in combinatie met de wasbare luier. De luier absorbeert en het kleurrijke overbroekje is waterdicht zodat doorlekken wordt voorkomen. De overbroekjes zijn door middel van drukknoopjes in de juiste maat aan te passen. Deze kosten 9,95 euro. Kijk op de site van pandababy voor het hele assortiment.

Hip & hout

Voor leuke houten kraamcadeaus, gewone cadeautjes of blokken moet je bij de webshop van hip&hout zijn. Leuke naamblokken als kraamcadeautje. Aftelblokken voor je kindje om zo naar zijn of haar verjaardag toe te leven. Ook kun je aftellen bij je zwangerschap (of eigenlijk optellen in weken) of naar sinterklaas of met de 40 dagen tijd. Een mooi houten fototoestel voor je kindje zodat jullie samen foto’s kunnen maken. Naast alle houten spullen hebben ze ook nog een leuk assortiment kleertjes. Voor alle kraamcadeautjes kun je in een keer slagen. 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: