Ik had al eens gezegd dat ik zou laten zien wat voor kleertjes wij voor Luca hebben. Leek me wel leuk om met jullie te delen. We plaatsen bijna geen foto’s van Luca zelf dus heb ik het meeste gewoon op de foto gezet. Deze post is wat blijven liggen dus het is kleding maatje 74, alleen heeft Luca nu zelf al weer maatje 80 aan. Hij heeft ineens een groeispurt gehad en kon de kleding van maatje 74 niet heel lang dragen. Maar dat mag de pret niet drukken. We hebben de kleding gewassen en opgeborgen op zolder. Wie weet voor een toekomstig kindje? 

Voor deze maat heb ik ook wat kleertjes via marktplaats gekocht. Juist omdat ze zo snel uit kleding groeien is het vaak nog erg goed. En zo kunnen we toch wat besparen op de nieuwe kleertjes voor Luca. Wel was ik de kleertjes altijd nog even zelf, zodat het wel naar ons ruikt. En als je gelukt hebt en goed zoekt heb je echt super leuke kleertjes op marktplaats staan. Zie hieronder onze mix.

Ik hou van mooie kleertjes van de HEMA.
Deze heb ik dan ook nieuw gekocht.
Bij het vestje had ik nog een spijkerbroekje. 

Deze 2 shirtjes heb ik via marktplaats gekocht.
Het broekje hadden wij gekregen van het
broertje van M. Past super goed bij elkaar zo.
 De broek komt trouwens uit Spanje.
Detail van het shirtje.

Het rode vest en de spijkerbroek hebben wij
gehad van het broertje van M. Dit komt ook weer uit Spanje.
De blauwe trui heb ik via marktplaats.
Super handig als het koud is, zit lekker warm. 

Detail vest. 
Detail trui.
Dit komt allemaal via marktplaats.
In 2 verschillende pakketten.
Daar hebben we weer mooi weer mee kunnen combineren.

Detail shirt. 

Dit komt ook uit een pakket van marktplaats.
Ik vind het truitje met Tijgertje
(Yes, I’m
a fan) super leuk.
Waar halen jullie je kleertje voor de kleine vandaan? Haal je ook via marktplaats? Waarom wel of niet?

Liefs,

M

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: