Mijn blog heet niet voor niets ‘Just the little things’. Want dat is wat het leven zo mooi maakt, de kleine dingen. Als je daar van kunt genieten ben je, volgens mij, een gezegend mens. Naar de kleine dingen kijken en denken: ‘wauw, wat is het leven toch mooi’. En dat is dan ook wat ik probeer te doen. Genieten van de kleine dingen. Deze wil ik met jullie delen. Voor nu, waar ik de laatste tijd happy van wordt.

  • Luca die aan mijn handen de hele kamer (het liefst het hele huis) door wandelt.
  • Een heerlijk kopje thee.
  • Gezellig wat drinken met een vriendin.
  • Stoeien met M. (en Luca die dan begint te schreeuwen omdat hij dat juist niet leuk vind).
  • Lekker eten, phoe wat hou ik daar toch van!
  • Luca die ’s ochtens op me ligt te wachten met een lach op zijn gezicht.
En waar worden jullie gelukkig van?
 
Liefs,
 
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: