Zet het volume maar alvast hoger, want L.O.L. Surprise! ™ gaat de hitlijsten bestormen. Zoals bij alle L.O.L. Surprise! -series, heeft ook dit seizoen een nieuw thema. Nu draait alles om muziek. Het is voor het eerst dat L.O.L. Surprise! ™, naast de innovatieve productlijn, ook een volledig album met originele muziek uitbrengt! De originele muziek bevat verschillende genres van pop tot hiphop en van rock tot country en is terug te vinden in de producten van L.O.L. Surprise! L.O.L. Surprise! roept alle jongens en meiden op om het Remix liedje te unboxen.

Om de lancering van de nieuwe lijn, LOL Surprise! ™ Remix te vieren, wordt in de Benelux een Remix Live-evenement georganiseerd en op woensdag 30 september om 16:00 uur op het L.O.L. Surprise! Youtube kanaal uitgezonden. Het Remix Live-event is te volgen.

Remix-unboxing life volgen

Liefhebbers en fans kunnen dan de ultieme Remix-unboxing volgen. Het is een unieke muziek- en dansshow. De bekende choreograaf Marvin Brown (Jennifer Lopez, Britney Spears) orkestreerde de dansen en het moderne digitale landschap, dat gepresenteerd wordt in een 360 graden virtual reality-ervaring.

L.O.L. Remix producten

Bij alle L.O.L. Surprise Remix -producten draait het om muziek. Zo hebben de Remix OMG poppen een vinyl plaat, die echt muziek afspeelt en kun je een boombox maken met de Hairflip en Pets verpakking. De O.M.G. poppen en tots staan klaar om op te treden en hun ultieme concert te geven tijdens hun -So Extra Tour-, maar alle muziek is geremixt!: ‘Unbox the lyrics’!

Verzamel alle 3 de L.O.L Surprise! O.M.G. Remix dolls

Er zijn maar liefst 4 O.M.G. Remix dolls te verzamelen. Lonestar is een echte country girl met cowboyhoed, Kitty K is een R&B diva met haar glinsterende jas en bodysuit, Pop BB laat zich inspireren door popmuziek en creëert unieke fashioncombinaties en dan hebben we nog Honeylicious; Honeylicious laat zich inspireren door hiphopmuziek en vindt het belangrijk om de perfecte mix te creëren, zowel wat muziek als mode betreft!

Elke L.O.L. Surprise Remix doll bevat 25 verrassingen om uit te pakken en een vinyl plaat die daadwerkelijk muziek afspeelt in het muziekgenre van de pop.

L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen

L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen zijn gloednieuwe karakters die elk een muziekgenre vertegenwoordigen: pop, r&b, hiphop, country of rock. De verpakking speelt echt muziek af. Onthul de verzamelbare muziekplaat van elke pop en speel hem af op de platenspeler-verpakking. Nadat je de songteksten van je pop hebt gevonden, kun je haar helpen zich klaar te maken voor het concert. Pak een pop uit met een supergek kapsel. Open het haar en onthul een haarverrassing. Heeft ze een nieuwe haarkleur of een andere haarstructuur

L.O.L. Surprise! Remix Pets

De gloednieuwe pets vertegenwoordigen elk een muziekgenre met op de muziek geïnspireerde accessoires en een bijbehorende stijl. De pets willen het concert bijwonen, maar er mogen geen huisdieren naar binnen. Dus trekken ze hun NIEUWE vermommingsoutfits aan, waardoor ze net poppen lijken. Nu kunnen ze naar binnen glippen. De casette-verpakking van de Pets onthullen een deel van het Remix lied.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 4-in-1 Vliegtuigspeelset
De O.M.G poppen en tots reizen in stijl naar hun concert met het L.O.L. Surprise! Remix 4-in-1 Vliegtuig. Deze 4-in-1-speelset kan transformeren in een: vliegtuig, auto, opnamestudio en DJ cabine. Pak 50 verrassingen uit, zoals echt werkend licht en geluid, serveerwagentje met borden en bekers, rolkoffers, bagagevakken die open en dicht kunnen, stoelriemen en meer!

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix Super Surprise

Pak 2 rockbands en 70+ verrassingen uit met de L.O.L. Surprise! Remix Super Surprise. De ultieme rockconcert-uitpakervaring. Met 4 exclusieve L.O.L. Surprise! O.M.G. modepoppen, 4 exclusieve L.O.L. Surprise!-poppen (hun zusjes) en 4 rockinstrumenten die echt muziek afspelen!

Verkoopadviesprijs:
L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix doll € 41,99
L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-pop € 19,99
L.O.L. Surprise! Remix Pets € 15,99
L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 4-in-1 Vliegtuigspeelset € 94,99
L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix Super Surprise € 149,99

1 thought on “L.O.L Surprise remix van favoriet speelgoed naar hit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: