Kom je er net achter dat je nog een cadeau vergeten bent? Of misschien wel een compleet lijstje over het hoofd gezien? Check dan even deze leukerds. Ik zou ze wel even in de speelgoedwinkel halen, want de post is nogal onbetrouwbaar. Maar ik zal de linkjes ook even voor je erbij zetten. Het is een affiliate link, dan help je mij (ik krijg er een klein bedrag over als jij besteld) en jezelf (je hoeft niet meer te zoeken). Wat ga jij nog snel in de zak van Sinterklaas stoppen? Check snel deze last minute Sinterklaas cadeau tips!

Kidi voor de nieuwste generatie DJ’s

Fotografie-NL-Kidi-DJ-Mix

Leuker wordt kennismaken met techniek niet, dankzij de draaitafel waarmee ze hun eigen muziekcreaties maken. Noem het gerust een professional in kinderuitvoering, deze stoere 12-in-1 alleskunner: de Kidi DJ Mix. Mixen, opnemen, crossfaden en wel tig mogelijkheden om zelf muziek te maken zitten erin. Geweldig voor alle muziekliefhebbers onder de kinderen. Wie heeft de nieuwe DJ Tiësto in huis?

Fotografie-NL-Kidi-SuperStar-DJ-Studio

Dan is er nog een tweede topper, de Kidi SuperStar DJ Studio, hij heeft qua looks veel weg van de SuperStar Lightshow, maar kreeg een mixpad om zelf liedjes te mixen. De focus van deze gadget ligt vooral op het zelf inzingen van liedjes en die aansluitend mixen.

Bounce op lama’s rug of pak de puppy

Vtech_LamaFlitzer

Een gekke lama @home? De wens van ieder kind (en iedere ouder), wij laten hem uitkomen. Want lekker losgaan kunnen ze, op Wollie de Stuiter & Leer Lama. Wie gaat zitten op zijn ruggetje en begint te bouncen, ofwel te stuiteren, krijgt uitdagende reacties. Goed vasthouden wel, aan het stevige handvat om haar koppie (gemaakt voor kleine kinderhandjes). Vervelen doet een ritje niet snel, want er zijn onderweg wel tig interacties. De lama heeft knisperende oren, rammelende kraaltjes en drie interactieve toetsen waarmee kleintjes kleuren, cijfers en vormen ontdekken.      

Pak-me-dan-Puppy

De Pak me dan Puppy maakt zijn entree op een cool hoverboard, dat zegt misschien al genoeg. Zodra dit speelse vriendje geactiveerd wordt begint het feest. Door de ingebouwde sensors rijdt hij weg als je in de buurt komt, maar hij ontwijkt (ook door deze sensors) alle obstakels. Handig om de kinderen een beetje in beweging te houden, nu we weer vaker binnen zijn.

Vtech baby stuiter en leer lama

Pak me dan puppy

Styla, kleurrijk knuffelkontje

Styla, Mijn Glamour Unicorn

Styla Mijn Glamour Eenhoorn kreeg van haar bedenkers een magische toverstaf waarmee ze kleur aan zichzelf én de dag van haar baasje geeft. Eén druk op haar amulet is al genoeg om haar tot leven te brengen, en spel en interactie te starten. Deze eenhoorn vertelt lieve woordjes, complete zinnen en kent heel veel liedjes. Zodra ze over haar snuit wordt geaaid maakt ze contact met haar baasje. Met haar toverstaf kan je zoon/dochter kleur geven aan haar hoorn, vleugels, ogen en manen.

Styla mijn glamour eenhoorn

Monsterlijke krachtpatsers vs snelheidsduivels    

Switch & Go Dinos Fire - Troy T-Rex

Snelheid is een belangrijke voorwaarde voor wie zoveel eeuwen moet overbruggen. Troy de T-Rex en Rover de Velociraptor switchen om die reden in een oogwenk van dino naar supersnelle raceauto en weer terug. Als dino’s zijn het dikke maatjes, maar zodra ze switchen begint de ware battle tussen beiden. En die is alles behalve kinderachtig. Super voor alle stoere jongens en meisjes.

Blaze T-Rex

Rover Velociraptor

switch & Go Dinos Fire - Rover Velociraptor

Vriendjes voor het leven!

Voor het zware werk moet je bij Ranger Rob, hoofdrolspeler in de Dino Avonturenset, zijn. Zijn vrachtwagen transformeert in een oogwenk tot compleet dinopark inclusief grote T-Rex. Rob en zijn dino’s leren kleintjes tellen en kleuren en misschien nog wel het aller allerbelangrijkste, wie je vriendjes voor het leven zijn!

Vrolijke Vriendjes Dino Avonturen Set

Vrolijke Vriendjes - Dino Avonturen Set

Sprankel de Magische Eenhoorn loopt, beweegt haar vleugels, hoofd en kan zelfs zingen. Ze komt niet alleen, maar neemt Floortje Fee en baby eenhoorn mee. Floortje zorgt voor nog meer plezier als ze op Sprankel’s rug plaatsneemt en de twee al lopend de oren van je hoofd kletsen! En je kleintje, die kletst natuurlijk mee.

Vrolijke Vriendjes - Sprankel de Magische Eenhoorn

Vrolijke Vriendjes Sprankel de Magische Eenhoorn

Met deze last minute Sinterklaas cadeau tips kun je vast nog snel een geschikt cadeau vinden voor pakjesavond. Wat is het favoriete cadeau van jouw zoon/dochter?

Sinterklaas cadeau last minute - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: