Al een hele tijd was ik niet blij met de lampen die wij in de woonkamer hadden hangen. Gewoon heel simpele waren het hoor. Aan de achterkant, bij het woongedeelte, 3 spotjes en aan de achterkant, het eetgedeelte, een hangende lamp met 3 lichtbronnen. Totaal niet bij elkaar passend en totaal niet mijn smaak. Nu zijn lampen vrij duur dus was het er nog niet van gekomen dit te vervangen. Maar we hebben nu prachtige lampen gevonden bij Directlampen.nl.

Waar let je op bij het kiezen van lampen?

Onwetend als ik ben let ik eigenlijk alleen op de lamp die ik mooi vind. Maar het is best handig om te kijken naar de ruimte waar hij in komt te hangen. Zo koos ik voor een prachtige lamp, waarbij het om 3 lichtpunten ging. Echt heel mooi, voor in een hele grote en wat hogere ruimte. Ik kwam er achter dat ons huis dus echt te klein is voor die lamp en niet op ons lichtpunt gehangen kon worden. Bij directlampen.nl kreeg ik direct een nieuwe lamp en kon ik de andere na ontvangst van de nieuwe lamp de oude terug sturen. Hele fijne service!

Nieuwe lampen in de woonkamer van directlampen.nl. Lamp achtertafel

Welke lamp koos ik?

Ik besloot te kiezen voor een industriële lamp met een glazen plaat aan de onderkant. Deze zit met klemmen vast. Hij is echt super mooi, niet te groot en niet te klein. Hij hangt bij ons wel wat lager, maar daar hebben we geen last van omdat de tafel er bij staat. Mijn man vind het licht nu wel veel minder aan de voorkant dus daar moeten we nog extra lichtpunten creëren. Je kunt ook kiezen voor een lichtbron met meer watt, maar dat vind ik bij de salontafel niet mooi. Bij de eettafel kozen we wel voor veel licht, een lichtbron met ledlicht en 60 watt.

Nieuwe lampen in de woonkamer van directlampen.nl. Lamp voorkant.

Zijn we blij met onze keus?

Ik ben heel blij met onze keus. Ik vind de industriële  lampen echt prachtige. Jammer dat de wandlampen die uit dezelfde serie komen niet in het zwart beschikbaar zijn. Of ik heb nog niet goed gekeken. Maar dat lijkt me wel echt heel tof om erbij te hebben. Stuk of 4 moet goed zijn. Dan hebben we voldoende lichtpunten in de hele kamer. De glazenplaat die onder aan de lamp zit zorgt dat alles goed verspreid wordt. Echt een top lamp. Maar wat ik al zei, mijn man vind nu bij de salontafel wat te weinig licht. Dus daar zoeken we nog naar extra lampen.

Nieuwe lampen in de woonkamer van directlampen.nl. Close up lamp

De service van Directlampen.nl is echt heel fijn. Ik heb goed contact met de gehad en ze leveren echt goede service. Ik zou daar zeker nog een keer lampen bestellen. Mocht je graag willen kijken in een winkel, dan hebben ze in Apeldoorn en Veenendaal een showroom met verschillende lampen.

Waar koop jij graag je lampen?

Nieuwe lampen in de woonkamer van directlampen.nl. Wat vinden wij van deze site, de service en de lampen.

Dit is een samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: