Love it, give it! Het klinkt allemaal heel simpel natuurlijk. En toen ik het concept op instagram langs zag komen vond ik het zo tof. Dat ga ik ook doen, maar dan gewoon hier in Nederland dacht ik. Voor jullie! Wat precies zul je misschien denken. Nou, ik ga een bijbel weggeven. Een bijbel voor jou. Waarin ik wat aantekeningen maak voor jou. Een bijbel waarin je kunt journalen, lezen en leren. Een bijbel die je gratis krijgt. Omdat iedereen die dat wil een bijbel zou mogen hebben om te journalen en/of te lezen. 

Maar Minke, je kunt niet zomaar een bijbel weg geven toch?

Nee joh, dat ga ik ook niet doen. Ik heb er 5 om weg te geven tijdens de love it, give it givaways. Dus 2019 is misschien wel jou kans om een bijbel te ontvangen voor bijbeljournaling of iets anders. Elk kwartaal komt er een winactie langs. Want als je ergens van houdt moet je het delen. Ik ben er echt al een tijdje over aan het nadenken hoe ik dit vorm kan geven met love it, give it. Het is geen journaling bijbel, sorry maar zoveel financiële middelen hebben we niet. Het is een bijbel die ik kocht (jep, gewoon van onze eigen centjes gekocht en niets gesponsord) bij NBG. Een pakket met 5 bijbels om weg te geven. En dat is dus wat ik ga doen.

Love it, give it. Een bijbel winactie voor jou. Wat je lief hebt moet je delen. Dus kun je dit jaar een bijbel bij mij winnen. Kijk op instagram om mee te doen. De bijbel om weg te geven.

Kleur je dan die bijbel helemaal vol?

Nee ook dat gebeurd niet. De love it, give it bijbel is in de eerste plaats voor jou. Er is meer dan genoeg ruimte in de bijbel voor jou om je creativiteit te laten zien. Ik zou willen dat ik er meer tijd voor had maar helaas. De verdeling van tijd is nog niet wat het moet zijn. Ach, dat komt allemaal wel weer. Maar voor nu gebruik ik hem dus af en toe om iets te journalen. Meestal op een papiertje dat ik er met washi-tape in plak. Dus het meeste is ook gewoon weer eruit te halen als je het niet mooi vind. Het voordeel van washi-tape. Dan beschadigen je pagina’s (als het goed is) niet. Het is meer om te laten zien dat je niet de meest prachtige tekeningen hoeft te maken om te kunnen journalen. Echt alles is goed. En zo is het niet direct een lege bijbel die je vol gaat tekenen, maar is er al begonnen. Voor sommige is de drempel om dan te starten lager.

Love it, give it. Een bijbel winactie voor jou. Wat je lief hebt moet je delen. Dus kun je dit jaar een bijbel bij mij winnen. Kijk op instagram om mee te doen. Deze spullen gebruik ik

Hoe kun je mee doen aan de love it, give it giveaway?

Easy peasy, we gaan het niet te moeilijk maken. Volg mij op instagram, like de post over de bijbel giveaway en laat een reactie achter waarin je iemand tagt. Simpel toch? Natuurlijk vind ik het super tof als je de winactie deelt. Ik plaats hem zelf ook op mijn blog (elk kwartaal komt er een winactie langs) en dan kun je dus mee doen. Mocht je nou geen instagram hebben maar wel facebook. Laat het even weten. Misschien dat we dan ook 1 of 2 bijbels via facebook weg kunnen geven.

Meer lezen over bijbel journaling en letteren?

Love it, give it. Een bijbel winactie voor jou. Wat je lief hebt moet je delen. Dus kun je dit jaar een bijbel bij mij winnen. Kijk op instagram om mee te doen.

Bijbel journaling, is dat nou echt wat?

Yes, ik vind het heerlijk. Doordat je de tekst uitwerkt (kan in kleur, tekeningen, tekst) verdiep je je er toch echt meer in dan enkel lezen. Het is heerlijk om even creatief bezig te zijn. Niet te veel nadenken en gewoon doen. Het is jou kunstwerk voor Hem. God heeft jou geschapen en talenten gegeven. Met journaling eer je Hem en dat is altijd goed en prachtig. Dus zeg nou gewoon niet dat je het niet kunt. We kunnen het allemaal!

Dus, doe je mee met de giveaway?

Wil je er meer over terug vinden op instagram? Ik ga de hashtag #loveitgiveitnl en #bijbelvanmamaminke

Love it, give it. Een bijbel winactie voor jou. Wat je lief hebt moet je delen. Dus kun je dit jaar een bijbel bij mij winnen. Kijk op instagram om mee te doen.

De winactie loopt op instagram voor dit eerste kwartaal. Reageer onder dat bericht. Alleen voor adressen in Nederland. Deze winactie wordt door niemand gesponsord en alles door mij zelf betaald en bedacht. Zie verder ook mijn disclaimer. De winactie loopt tot en met 20 maart 2019.

3 thoughts on “Love it, give it; bijbel giveaway nr 1 – een bijbel om te delen!

  1. Wat lief van je!
    Ik heb een journaling bible, maar ik hoop dat anderen die dit goed kunnen gebruiken durven te reageren op je blog en mee te doen.
    Het is wel weer een aanmoediging om zelf ook weer eens te ‘kleuren’ in mijn Bijbel. Zo noem ik het altijd. Ik doet het te weinig, terwijl ik er erg van geniet als ik bezig ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: