Met 1 inkomen heb je het in Nederland over het algemeen niet zo breed. Dat geeft niet, maar maakt wel dat je keuzes maakt. Een van die keuzes is dat je voor je bruiloft je make-up zelf kunt doen. Alleen moet je dat dan wel in huis hebben. Voordeel is dat je dit dus ook voor andere gelegenheden kunt gebruiken. Maar in het begin is het wel een aardige uitgave. Dit kocht ik voor mijn te vernieuwen stash.

Geen make-up in huis?!

Het klinkt nogal dramatisch, maar ik heb dus geen make-up in huis. Of heb niet, ik heb het wel maar het is gewoon heel oud. Zeg maar gerust een jaar of 10. Dat is dus wel aan vervanging toe. En dan is mijn bruiloft natuurlijk de aangewezen gelegenheid. Ik heb nooit last gehad van de make-up als ik die gebruikte dus die houdbaarheidsdatum zal wel gewoon een dingetje zijn dat je meer koopt. Al kan het natuurlijk wel dat je met een gevoelige huid er wel last van krijgt na een tijdje.

Lees hier meer over onze planner die we gebruiken voor de bruiloft.

Tips voor het uitzoeken van make-up

  1. Kruidvat heeft vaak aanbiedingen. Wij hadden een 1+1 gratis voor Rimmel.
  2. Ga naar een groter filiaal van Kruidvat, daar hebben ze meer make-up dan in een klein filiaal.
  3. Investeer in een goede foundation. Je wilt dat je basis goed is.
  4. Ga voor de rest van je make-up voor budget merken, zelfs de action is goed!
  5. Gebruik een aantal verschillende kwasten, je wilt niet je kleuren oogschaduw in elkaar mengen. 2 kwasten is wel het minimum wat je nodig hebt.
  6. Geen tijd om naar de stad te gaan óf weet je wat je nodig hebt? Dan heeft bol.com het ook!

De shoplog

Ben je ook nieuwsgierig naar wat ik kocht? In onderstaande video laat ik je alles zien.

Dit is mijn vernieuwde stash. In de volgende video zien jullie een prachtige look voor een bruiloft. En mij eens in full make-up face. Ik ben geen exeprt in make-up. Aan mijn tips kun je dan ook geen rechten ontlenen.

Lees hier meer over onze moeder & dochter armband voor onze bruiloft.

make-up shoplog voor onze bruiloft met 6 tips wanneer je nieuwe make-up gaat halen. Wat is jouw favoriete make-up?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: