Zoals jullie al konden lezen op mijn blog hebben we nu de meeste kleertjes wel in de kast hangen. Ook in verschillende maten, je weet nooit hoe groot ze zal zijn bij de geboorte. Om een beetje overzicht te krijgen heb ik een lijstje gemaakt met welke kleding we hebben in welke maat. Toch altijd handig om te weten, als het hangt en ligt weet je zo niet hoeveel setjes kleding je daar uit kunt halen.

Deze lijst appte ik naar mijn moeder met de mededeling dat we nu toch wel genoeg hadden. Al was dat niet helemaal waar. Ik heb nog een shirtje gekregen voor een broekje dat we van mijn schoonvader kregen. Dat shirtje was eigenlijk een 2pack met shirtjes, dus ook nog maar even een broekje erbij gekocht. Anders ook zo jammer van dat shirtje. En ik had nog 2 roze majo’s gekocht. We hebben een schattig wit rokje met leuk shirtje erop alleen we hadden 2 witte majo’s liggen. Wit op wit vind ik geen porum dus opzoek naar roze.

Bij de zeeman kom je dan uit bij zwemkleding. Ja echt, ik vroeg het aan een verkoopster omdat ik zelf geen kon vinden tussen de sokken. Zij tussen de zwemkleding kijken en kwam met een zwembroekje voor babymeisje aangezet. Dat was natuurlijk niet echt wat ik bedoelde. Wel grappig opzich, maar na 2 keer vragen heb ik het opgegeven. Bij de hema kon ik deze gelukkig wel vinden en ook nog in de juiste kleur. Dus voor nu zijn we, op het eerste pakje na, qua kleding wel compleet kan ik zeggen.

Voor de nieuwsgierigen zal ik de lijstjes nog even delen. Ze kloppen dus niet helemaal meer, aangezien ik nog een extra setje heb in maat 50. Maar ach, klein detail zou ik zeggen.

Kleding meisje

Kleding meisje

Kleding meisje

Kleding meisje

Kleding meisje
We hebben ook genoeg sokjes
en schoentjes. Waaronder
deze mooi van Lauver. Ze voelen
super fijn aan en zien er prachtig uit.
Nog niet kunnen testen, maar dat komt
vast nog wel.


Hadden jullie ook zoveel kleertjes? Konden jullie de verleiding ook zo moeilijk weerstaan om nog meer te halen? Ik lees het graag in de comments!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: