Wat klinkt dat heerlijk! Een kind die vraagt of hij boodschappen mag doen. Die zelf naar het winkeltje gaat en daar de spulletjes uitzoekt. Wat hebben we nodig voor het eten? Vlees, bloemkool en aardappels. Dan nog graag appelmoes en wat drinken erbij. Afrekenen bij de kassen en hup naar huis. De keuken in om het eten te gaan maken. Even wat drinken inschenken om alvast lekker wat te kunnen drinken en dan na een 5 minuten lekker aan tafel. 

Samen spelen
Dat lijkt me nou echt super leuk om samen met  mijn kinderen te spelen. Daarvoor heb je natuurlijk wel een keukentje nodig. En ook een winkeltje met kassa. Wat accessoires om het helemaal compleet te maken. En je kunt heerlijk uren spelen met elkaar. Je kunt eten koken, maar ook koekjes bakken of een kopje thee zetten. Het echte leven naspelen. Na al het plastic vind ik houtenspeelgoed wel erg leuk. Dit verkopen ze bij Eerlijk Speelgoed

Houten speelgoed
Steeds vaker kiezen ouders voor houten speelgoed boven plastic speelgoed. Houten speelgoed heeft ook een aantal voordelen, het is duurzaam, goed voor het milieu en stimuleert de ontwikkeling van je kindje beter dan het plastic speelgoed met allemaal toeters en bellen. Het is zo leuk om te zien hoe kinderen helemaal opgaan in hun eigen wereld en hele verhalen bedenken. Daarnaast ziet houtenspeelgoed er vaak ook heel mooi uit.


Een leuk cadeautje voor sinterklaas misschien?


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: