Het klinkt wat vreemd een verjaardagsshoplog, maar eigenlijk is het dat niet. Op mijn verjaardag kreeg ik ook geld. En daar heb ik inmiddels ook wat leuks voor gekocht. En dat ga ik nu aan jullie laten zien. Die cadeautjes kocht ik vrij snel. Gewoon ook omdat ik het leuk vind, maar ook om de volgende redenen. Lezen en kijken jullie mee?

Waarom zo snel cadeautjes kopen?

Ik gooi niet altijd snel het geld wat ik krijg over de balk heen hoor. Maar deze keer had ik een aantal reden om dat wel te doen. Althans dat vond ik. Als eerste had ik niet zo zin om bezig te zijn in huis en met de was. In die tijd was oma ziek en die dag was Mark slapen en ik bij de kinderen. Ja zijn werk ging ook gewoon door. Dus ik besloot met Nola lekker te gaan shoppen. Ook wilde ik graag wat dingen hebben die ik zo mooi kon financieren. En kon ik het geld niet uitgeven aan boodschappen. Ook wel eens fijn.

Wat heb ik gekocht voor deze verjaardagsshoplog?

Ik wilde voor de kinderen graag een boek maken met al hun klassenfoto’s. Nu kun je die boeken gewoon kopen hoor, maar ik vond ze toch vaak vrij prijzig. En ik vind knutselen ook erg leuk. Dus besloot ik ze gewoon zelf te maken. Ik kocht daarvoor het volgende. verjaardagsshoplog hema fotoboek

Twee fotoboeken voor de klassenfoto’s en alfabetstickers. Ik had nog wat geld over (als je 20 euro uitgaf kreeg ik 2,50 korting) en kocht ook nog stiekjes voor Nola. Deze waren nu maar 50 cent in plaats van 3 euro. Alles komt bij de hema vandaan. De fotoboeken waren 7 euro per stuk en de stickers waren 0,75 euro per stuk.

Bullet journal

verjaardagsshoplog bruna bullet journal

Jullie konden gisteren al lezen dat wij gaan trouwen. Het leek me leuk om alles vast te leggen in een bullet journal. Ik besloot daar voor een bullet journal bij de bruna te halen (bij de action waren ze toen nog niet) en ik koos voor de mus (12,50). Daarbij nam ik ook die leuke pastel markers mee (4.99 euro). Om alles te versieren heb ik al die letters van de hema en washi tape. Bij de action hadden ze ook een leuke pot met kleine stempeltjes (1.99 euro) dus die nam ik ook mee.

verjaardagsshoplog action verkleedkleding

Ja, als je bij de action loopt dan ga je altijd met meer naar buiten dan dat je van plan was. Op de peuterspeelzaal gaan ze met carnaval altijd verkleden. Wij hebben enkel van Luca een pakje liggen (ja ook gekocht voor de peuterspeelzaal en past nog steeds want ook deze maat gehaald toen) dus besloot ik voor Nola ook wat leuks mee te nemen. Het werd deze in een iets te grote maat. Maar dan kan ze deze hopelijk haar hele peuter carrière blijven dragen. Die drie keer dat ze hem aan heeft vind ik dat wel prima. Hij kostte 7,99 euro.

Zo dat was de verjaardagsshoplog. Natuurlijk ben ik ook verwend met allemaal leuke cadeautjes. Ik kreeg o.a. spullen voor bible journaling, bakblik voor de airfryer, een bolderkar die je kunt invouwen en nog veel meer. Ik ben goed verwend dit jaar.

Wat staat er hoog op jou verlanglijstjes om cadeau te krijgen (of zelf kopen natuurlijk)?

liefs Minke

Uitgelichte afbeelding van shutterstock

1 thought on “Mijn gekochte cadeautjes in deze verjaardagsshoplog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: