Weten jullie nog dat ik schreef over ons reisje naar NewCastle. Dat het echt ons plekje is en dat het zo super leuk was. Heel luxe vergeleken met de vorige keren en we hadden zo veel lol. Maar dat was eigenlijk niet het enige. Het begon voor mij al goed dat ik de uitslag van mijn oma nog mee kreeg voor we vertrokken. Ondanks dat het niet leuk was, was ik toch opgelucht. Ik wist wat er aan de hand was. Maar de echte en leukste verrassing moest nog komen. 

Naar het hotel

We gingen naar het hotel om onze tassen daar te laten staan. Mee naar het stadion is natuurlijk geen optie. We konden helaas niet naar onze kamer, wat vrij logisch is en alles verdween naar de achtergrond. Tot de wedstrijd was afgelopen. Zullen we eerst eten of eerst naar de kamer en de tassen daar brengen? Ja dat was wel lastig, want ik had ook best trek eigenlijk. Een blik in de plaatselijke Mcdonalds zei ons genoeg. Het werd het hotel.

Snel inchecken en naar de kamer

In het hotel was een bruiloft. Zou het een voorbode zijn geweest? Een prachtige locatie om te truowen en de bruid zag er mooi uit. Maar we waren moe en hadden trek. Dus we gingen snel naar boven om naar onze kamer te gaan. Helemaal achterin de gang was hij daar eindelijk. Ik liep als eerste naar binnen. Toeval of niet? Daar kreeg ik de grootste verrassing die ik niet had zien aankomen. De kamer was mooi maar ik had geen prachtig uitzicht naar buiten, het was al vrij donker. Maar daar ging het gelukkig ook niet om. De verrassing lag namelijk op ons bed:trouwen

I said Yes!

Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen, wij gaan trouwen! Niet meer wachten tot hij me gaat vragen. Ja, daar was ik toch best ouderwets in. Of eigenlijk. Ik vond het gewoon leuk eens niet iets samen te beslissen. We besloten samen dat we gingen samenwonen, dat we een huis gingen kopen en dat we kinderen wilden. Niet dat de een het de ander vroeg en toen ja dat gaan we doen. Nee gewoon in overleg. En nu vroeg hij mij en zei ik ja. Precies zoals ik het voor me zag. Precies zoals Mark is. Op zijn mooie eigen manier.

Hoera we gaan trouwen

Toen we terug kwamen kon ik natuurlijk niet wachten om het aan iedereen te vertellen. Vooral mijn oma vond ik heel belangrijk. Zij weet dat wij gaan trouwen. Bij ons geregistreerd partnerschap is zij mij getuige geweest. De bruiloft zal ze niet mee maken in ons midden, maar ik weet zeker dat zij en alle nadere dierbare die we moeten missen aanwezig zullen zijn. Een geweldig weekend met een geweldig vervolg!

Hoe ben jij ten huwelijk gevraagd? Of hoe heb jij de vraag gesteld?

liefs Minke

Uitgelichte afbeelding van Shutterstock

12 thoughts on “Hoe NewCastle een super gave wending kreeg, iets met trouwen!

  1. ah super leuk zeg, wat een mooie verrassing. En nu lekker aan de planning beginnen. hier werd ik boven op Ayers Rock in Australië ten huwelijk gevraagd. Ia was 24 weken zwanger, het was me een tocht, maar wel waard haha

  2. Wat gaaf Minke! Gefeliciteerd. Erg lief en leuk zo’n aanzoek.
    Ik ben – na een jaartje of 10 samen te zijn geweest – ten huwelijk gevraagd. Helemaal bovenin de Eiffeltoren. We gingen het weekend weg voor mijn dertigste verjaardag. H. wilde persé helemaal naar boven en ik dacht: “Moet dat nou? Laat het nu maar”. Eenmaal boven begon hij verschrikt in zijn zakken te graaien naar iets. Dat bleek een doosje met een ring te zijn 😉 Ik vergeet het nooit meer.

  3. Ohhh gefeliciteerd! En wat ontzettend lief gepland van je aanstaande man! Zo’n leuke tijd nu, met alle voorbereidingen. Geniet er van! Ik ben zelf niet heel spectaculair ten huwelijk gevraagd maar had dat niet anders gewild :).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: