Aan het begin van dit jaar heb ik een lijstje met doelen gemaakt. Na een aantal maanden keek ik daar op terug en zag ik dat het best goed ging eigenlijk. Nu wil ik weer kijken hoe het met mijn doelen gaat en of er al wat gerealiseerd is. Lezen jullie mee?

  • Lifestyle
  1. Meer drinken. Als in meer thee/water op een dag. Geen frisdrank of sapjes. 
  2. Meer bewegen. Gewoon lekker een rondje lopen met Luca. Even naar de speeltuin. Lopend of met de fiets ergens heen gaan i.p.v. met de auto. ’s avonds op de wii fit i.p.v. naar bed als Luca ook naar bed gaat. 
  3. Hardlopen weer oppakken. We beginnen gewoon weer bij les 1 van Evy. Ik hou van Evy. Ik heb goede hardloopschoenen. Ik heb een nieuwe mp3 speler voor mijn verjaardag gevraagd. Dat moet goed komen.

Dit ging bij de vorige update nog best goed. Nu gaat het toch echt wel zwak hiermee. Ik drink veel water, maar nog echt te weinig. Ik vergeet gewoon te drinken zelf. Meer bewegen is ook niet echt aan de orde. Wel pak ik weinig de auto, maar hardlopen en veel wandelen komt er ook niet van. Als ik Luca moet duwen in de wagen dan krijg ik snel last van mijn buik. Luca kan prima zelf lopen, maar geen hele afstanden. Fietsen gaat wel, alleen pas ik net tussen het voorzitje en mijn zadel. Dus daar heb ik dan nog wel eens last van. Misschien moeten we het voorzitje er nu even af halen. We hebben ook achterop een zitje dus Luca kan dan gewoon nog mee op de fiets. 

  • Blogger

Dit gaat met ups en downs. Ik ben best tevreden hoe mijn blog eruit ziet. Zeker zijn er wat verbeterpunten, maar voor nu is het goed zo. Ik heb inmiddels mijn eigen domeinnaam zoals jullie weten en ben daar heel blij mee. Alleen zou ik graag vaker willen bloggen. Even de energie en tijd daarvoor vinden, maar ik denk dat dit wel goed moet gaan komen. Zeker als Luca straks naar de peuterspeelzaal gaat, dan heb ik even mijn handen vrij en moet ik vanwege de zwangerschap toch rusten. 

  • Hobby’s
  1. Voor journaling bible wil ik mijn eigen bijbel gaan maken. Ik heb een aantal bijbels die allemaal iets hebben dat ik fijn vind. Om nou met 4 verschillende bijbels te gaan zitten vind ik niet handig. Ik heb al een concept idee en deze wil ik dit jaar graag uitwerken naar een echte bijbel.
  2. Ik wil graag de foto’s van Luca uitzoeken (deze staan door elkaar zonder datum op mijn laptop). Ik wil graag een album maken voor Luca. Tot en met zijn eerste verjaardag. Dan wil ik ook graag alles bijhouden. Nieuwe foto’s op de laptop? Direct in een goed mapje zetten zodat het overzicht bewaard wordt. 
  3. Meer creatief bezig zijn als Luca al naar bed is. Het is zo makkelijk om lekker samen in bed te gaan liggen en tv te kijken. Toch vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn. Dat wil ik graag meer gaan doen. Niet alleen journaling bible, ook DIY projecten.

Het idee voor mijn bijbel is er nog steeds. De uitwerking laat wat op zich wachten. Net als het ordenen van de foto’s en de albums voor Luca die ik zo graag wil maken. Het wil allemaal niet, omdat ik ’s avonds echt geen energie meer heb. Frustrerend, maar helaas de realiteit. Ook het creatief bezig zijn schiet er zo een beetje bij in helaas. In de toekomst zal dit vast weer komen.

Door omstandigheden gaat het nu op dit moment iets minder goed met mijn doelen. Maar inmiddels is er een veel groter en mooier doel bijgekomen. Ons kindje in mijn buik. We werken toe naar het goed op de wereld zetten van dit wondertje en een mooi plekje voor haar in ons huis. Dat vind ik persoonlijk belangrijker dan alle doelen die hierboven genoemd zijn. Daar zal ik dan de komende tijd ook wel mee bezig zijn.

Hebben jullie nog doelen voor 2015 gesteld? Hoe gaat het daar mee?  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: