Elk jaar is het weer hetzelfde, nieuw jaar nieuwe kansen. Waarom dat toch steeds op 1 januari gebeurd. Het lijkt voor iedereen toch wat te triggeren. Gister keek ik al even terug naar het afgelopen jaar. Een heel bijzonder jaar. Vandaag kijk ik vooruit naar het jaar dat komen gaat. Naar 12 maanden, 52 weken en 365 dagen in 2021.

Dromen over 2021

2021 is officieel begonnen. Het is de eerste dag van het nieuwe jaar. Dromen voor dit jaar? Ik zou toch graag weer zo veel mogelijk terug gaan naar de omgangsvormen die we kenden voor de pandemie. Bij elkaar komen zonder beperkingen. Knuffelen als we dag willen.

Persoonlijke doelen in 2021

De kinderen zijn zitten beide op de basisschool. Tijd voor mama zou je denken. En toch. Ik lijk wat lamgeslagen. Uitgeblust. En dan ben ik pas (bijna) 31. Wat wil en kan ik eigenlijk nog? Ik zou graag mijn onderneming opbouwen en meer met jullie delen over het gebruik van olie. Dus dat gaan we doen dit jaar. Mijzelf dingen leren en dit doorgeven aan jullie. Want voor een ander kan ik dat ook. Dus waarom niet voor mezelf?!

Onze kinderen dit nieuwe jaar

De laatste dagen van 2021 las ik het boek ‘de kracht van biddende ouders’. Dat gebed veel kracht en waarde heeft wist ik al. Maar toch heb ik dat nog niet direct ingezet voor ons eigen gezin, onze kinderen. Dat zou ik dit jaar graag willen doen. Het boek is echt een aanrader met veel tips en voorbeelden. Het belangrijkste vind ik dat ze kunnen ontwikkelen op hun eigen manier, tempo én zoals God het bedoeld heeft.

Mijn wens voor jullie

Ontzettend blij en trots ben ik dat jullie allemaal mee lezen op mijn stukje internet. Ik wens jullie dat ook alle goeds en moois voor dit nieuwe jaar. Een jaar vol kansen, herinneringen en verbinding. Een jaar waarop je je eigen dromen achterna mag gaan en vorm mag geven. Een jaar waarop je terugkijkt en denkt ‘dit was mijn jaar!’.

Heel veel liefde, gezondheid en geluk lieve volgers. Op naar een prachtig 2021!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: