Er zijn een aantal webshops waar ik graag even ga kijken of ze leuk speelgoed hebben voor de kinderen. Zo ook bij de webshop linijn. Ik heb een tijdje terug een review geplaatst over een mooi bord met dooptekst van Nola en een mooie boomschijf met slaapgebed voor Luca. Het staat zo leuk op hun kamers. Ik ben daar nog steeds heel blij mee. Maar ze heeft nog veel meer leuks in de webshop staan. 

Houten speelgoed voor Nola

Ik heb al zo veel leuk houten speelgoed voor Nola gezien. Nola is dol op haar keukentje en op ijsje. Dus een leuke ijsjesset kan niet ontbreken. We hebben wel wat plastic varianten, maar een houten variant staat nog steeds op mijn verlanglijstje. Ook de houten make-up set staat hoog op mijn wensenlijstje. Nola is gek op haren doen en make-up op doen. Vooral bij een ander. Dus dat lijkt me voor haar echt geweldig.

Speelgoed wishlist webshop linijn houten ijsset

Lees hier de review over producten uit de webshop van linijn

Speelgoed wishlist webshop linijn make-up set

Woordjes leren en leren lezen

Ondanks dat Luca pas net 5 is heeft hij al wel interesse in lezen en woordjes leren. We doen er niet veel mee vanuit ons, maar hij vraagt er zelf om. Hij wil dan graag samen een boekje lezen waarbij hij de letters noemt. Stiekem vind ik dat echt heel leuk. Toen ik een abc magneet puzzel zag moest ik direct aan hem denken. Dan kan ik een klein woordje voor hem op het bord zetten die hij zelf kan lezen. En we kunnen eindeloos variëren. Dat zal hij vast geweldig vinden.

Speelgoed wishlist webshop linijn abc magneet puzzel

Iets anders dan speelgoed

Met de feestdagen wordt veel speelgoed cadeau gegeven, maar je kunt ook goed iets anders kiezen. Een eigen bordje vinden kinderen vaak geweldig. Of een leuke spaarpot met naam. Als hun eigen naam erop staat vinden Luca en Nola het echt extra leuk. Luca kan zijn eigen naam en die van Nola ook al lezen dus dat is nog leuker.

Speelgoed wishlist webshop linijn bordjes, beker en bestek

Of een naamslinger voor op hun eigen kamer. Wil je toch speelgoed geven, kijk dan eens of er een naam op gedrukt kan worden. Nola krijgt een doktersset met haar naam op de dokterskoffer. Te leuk!

Speelgoed wishlist webshop linijn vlaggenlijn

Wat staat er hoog op jou verlanglijstje voor je kind(eren)?

Speelgoed wishlist webshop linijn Speelgoed wishlist webshop linijn

De afbeeldingen zijn eigendom van linijn. Deze mogen niet zonder toestemming worden gebruikt. Wordt het wel gebruikt dan zullen er stappen worden ondernomen.

1 thought on “Mijn ultieme speelgoed wishlist voor de kinderen van linijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: