Op 7 juli 2022 waren de L.O.L. surprise jarig! 6 jaar geleden werden de eerste poppen gemaakt. En dit werd groots gevierd met prachtige exclusieve poppen. Maar wat zijn dit voor poppen en wat is er nu zo leuk aan? Ik vroeg het aan onze jongste,want ze is er dol op.

Wat is er zo leuk aan L.O.L.?

Als we aan onze jongste vragen wat ze voor haar verjaardag of sinterklaas wil hebben zit er altijd L.O.L. bij. Maar waarom? Ik vroeg het onze jongste. Nou het unboxen, de verrassingen zijn super leuk. Je weet nooit wat je krijgt. En je kunt ze elke keer andere kleren aantrekken. Ze zijn helemaal van deze tijd. Dus ons kleren meisje vind dat helemaal geweldig.

Past dit wel bij ons geloof?

Vier bijzondere nieuwe poppen. Een hele collectie met bijzondere poppen. Bij sommige denk ik wel eens ‘hmm als ik deze pop van te voren goed bekeken had koos ik een andere’ (niet van deze collectie, een andere die ze vorig jaar kreeg voor haar verjaardag). Maar aan de andere kant komen mijn kinderen ook allemaal verschillende mensen tegen op straat. Ik wil niet dat zij mensen beoordelen of veroordelen op hun uiterlijk. Dat laatste sowieso niet, dat kan er maar een. Dus zo komt de jongste ook in aanraking met verschillende poppen. Wat ik dus eigenlijk wel goed vind.

Leren door fantasie spel

In de Bijbel staat dat God er vanaf het begin bij is. Wanneer een kindje groeit in de buik van de moeder weet Hij al van het bestaan. Iedereen is bijzonder en uniek gemaakt door Hem. Dat kun je heel goed spelen met deze poppen. Juist omdat iedereen zo mooi kiest voor een eigen unieke stijl. Dat het ene je meer aanspreekt dan het andere is ook logisch. Maar dat zegt niets over de persoon, of pop in dit geval, zelf. Zo kunnen we onze kinderen leren dat er allemaal verschillende mensen zijn met verschillende smaak qua kleding en verschillende huidskleuren. En dat maakt dat ik dit zelf ook hele leuke poppen vind.

Een vrolijk viertal vol zelfvertrouwen

De luxe L.O.L. Surprise! O.M.G. Fierce-modepoppencollectie bestaat uit Royal Bee, Lady Diva, Swag en Neonlicious. Nu we jaren verder zijn, betekent dat de personages zijn gegroeid en dat is voor de Fierce Dolls niet anders. Deze zijn groter van formaat dan we gewend zijn en daarnaast zijn de gezichten en lichamen van de poppen opnieuw vormgegeven. Omdat ook smaak in de loop der tijd verandert, hebben ze nu bovendien nieuwe haarstijlen. Daarnaast kunnen fans uitkijken naar stijlvolle outfits en andere modetrends, flitsende accessoires en natuurlijk zijn er meerdere verrassingen.

Mooie vrolijke poppen

Wij kregen 2 super leuke, vrolijke poppen met hun kleine zusje (Neonlicious en Lady Diva). De jongste kan haar hart ophalen met al dit unboxen en spelen. Ze stralen zelfvertrouwen uit en een uniek karakter. Ik hoop dat onze dochter ook zo veel zelfvertrouwen behoudt. Dat komt later goed van pas denk ik. Samen met de andere L.O.L. poppen beleeft ze vele avonturen. Zwemmen in de camper en samen op reis bijvoorbeeld. De camper kreeg ze eens voor haar verjaardag een paar jaar terug. Hele toffe uitbreiding voor haar collectie. Een een top tip voor sinterklaas.

Via deze link (affiliate, merk je zelf niets van) koop je de poppen makkelijk en snel. Ze kosten tussen de 39.99 en 41.99 euro.

1 thought on “New in: O.M.G. Fierce dolls van L.O.L.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: