Ondanks dat het de laatste dagen soms wat zonniger is, komt er toch echt een eind aan de zomer. We gaan richting september en de nieuwe wintercollecties komen ook weer in de winkels. Een super leuk moment om te kijken wat voor leuks er allemaal tussen hangt. Vandaag laat ik jullie de nieuwe wintercollectie van de zeeman zien voor meisjes. Het gaat om de kleinere maten, tot 86. Daar zit Nola nog steeds in deze winter. Op dit moment draagt ze van broekjes nog 68/74 en shirtjes 74/80. 

Ik zie wat bekende printjes en broekjes, jeansstof legging en panter print heb ik vorig jaar ook voor Nola gekocht in maat 50. En een hele boel nieuwe leuke kleding. Sommige kleding lijkt op de kleding van het merk Tumble ‘N Dry en dat maakt het misschien nog wel iets leuker. De prijsjes van de zeeman zijn een stuk vriendelijker. Ook zijn er weer een aantal setjes te koop, wat ik zelf ook erg handig vind.


Ik vind de nieuwe collectie van de zeeman super leuk en vrolijk. Gelukkig niet van de grauwe kleurtjes en printjes, maar lekker de zomer vast houden. Dat kunnen we wel gebruiken in de koude, donkere wintermaanden. Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van de zeeman?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: