Je ziet het steeds vaker. De kleding van de kinderen is afgestemd op de kleding van de ouders. Nu moet ik eerlijk zeggen dat wij onze kinderen kleden zoals wij ons zelf kleden. M. houd van comfi en makkelijk en dat zie je terug bij Luca. Ik hou ook wel van netjes op zijn tijd en dat zie je ook terug in de kast bij Nola. Dat laatste is dan wel een beetje bij toeval, aangezien we veel gekregen kleding voor haar hebben (super bedankt lieve mensen, we zijn daar heel blij mee!). 

Wij zien er dus niet echt hetzelfde uit, maar de kledingstijl is wel redelijk hetzelfde. nOeser bedacht dat je ook gewoon hetzelfde aan kunt trekken als je kindje. Zij hebben een heerlijk vest voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Deze zijn weer verkrijgbaar en de collectie is nu zelfs eenmalig uitgebreid met een heerlijk vest voor mama. Hoe leuk is het dat je kunt twinnen met je mini-me?! 

Het is een baggy vest in ‘onesize fits most’ model met zakken aan de voorkant. Handig voor een zakdoek voor alle vieze neusjes die je er gratis bij krijgt met dit weer. Het vest is gemaakt voor mama’s en ook je zwangere buik past er prima is. Je kunt het stoer combineren met een leren broek of juist casual met een jeans en een shirtje. Het vest is vanaf 17 oktober verkrijgbaar via nOeser.eu in beperkte oplage voor 79,95 euro. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: