Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen koop ik voor de kinderen vooral wat meer budget kleding. Ze groeien er tenslotte zo snel uit. Soms is het toch ook heel leuk om een ander, soms wat duurder merk, aan te schaffen. Voor een bijzondere gelegenheid zoals een trouwerij of een doopdienst. Ik zag de nieuwe collectie van nOeser en vond deze erg leuk.

Ken jij de film ”Once upon a time in the west”? Ik persoonlijk niet, maar ik kan wel een beetje raden waar het over gaat. De nieuwe collectie van nOeser is als het begin van een sprooke, ”Once upon a Time”, maar met een knipoog naar het Wilde Westen. In de collectie zie je originele, aansprekende prints, de dieren blijven belangrijk in hun designs. Dit seizoen kun je kennis maken met Kyra the Camel en Perry the Puss in Boots. 

nOeser heeft nu ook een mooie basic collectie in fijne kleurstellingen. Zo kun je mooie combinaties maken met de leuke prints. nOeser heeft verschillende kledingstukken. Jumpsuits, broekjes en jurkjes. Maar ook longsleeves en vestjes, rompertjes en mutsjes. Alles is gemaakt van biologisch katoen. De kleding is te krijgen in de maten 50-56 t/m 86-92 en is te koop van af 9,95.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: