Een weekend lang hebben we kei hard geklust. De kinderen waren een weekend bij opa aan het logeren. M. was vrij van zijn werk en we hebben heel hard ons best gedaan er een leuke kamer van te maken voor Nola. Ze kan nog niet zeggen wat ze mooi vind dus hebben we het vooral neutraal gehouden. Dan kunnen we er ook makkelijk iets anders van maken, mocht zij het niet mooi meer vinden of dat wij vinden dat het niet bij haar past.
Opbergruimte
Wat wij erg belangrijk vonden was de opbergruimte. Alles lag of in haar kledingkast of in een klein kastje. Dit kastje was erg laag en niet zo praktisch. We hebben daarom gekozen voor 2 opties. 2 kallax kastjes aan de wand. Ook erg leuk voor later. We hebben er 1 met een deurtje met klok. Die klok hoefde van ons niet, maar die zat op het roze deurtje. Dat wilde we dan wel graag, dat roze. En een met een roze mand. Die is vooral heel handig voor troepjes opbergen. Niemand die het ziet. In het kastje met de deur staan haar boeken. Leuk om zo alle boeken te zien en een keus te maken voor het verhaaltje voor het slapen gaan.


Paperbag
Een mooie paperbag is de trend van nu. Van kaartje van papier hebben wij een mooie XL paperbag gekregen voor de kamer van Nola. Hij was heel goed verpakt en kwam zonder beschadigingen binnen. Dat vind ik altijd een must. De paperbag hebben wij gevuld met knuffels. Ze had veel knuffels die achter in haar kast lagen. Zo zonde, want daar kan ze juist zo leuk mee spelen nu. Het is een mooie manier om speelgoed op te bergen Wat ik zo leuk vind is dat het er heel netjes en stijlvol uitziet en toch heel leuk is voor kinderen. De bag is ook heel sterk, Luca heeft hem al een aantal keer omgegooid en wild gedaan. Hij staat nog steeds zo mooi en is niet kapot te krijgen. 


D.I.Y
Het woord laat het al raden, paperbag, hij is gemaakt van sterk papier. Wat het dus een zeer geschikt item maakt voor een d.i.y. Ben je een creatieve mama of heb je en creatief kindje? Je kunt er zelf heel leuke dingen mee maken. Dit kan met verf, stiften of stickers. Zo kun je hem helemaal passend maken op de slaapkamer van je kindje. Op internet kun je veel voorbeelden vinden.Wij hebben hem zo gekregen en laten hem (voorlopig) ook zo. Mooi eenvoudig en heel geschikt voor de kamer van Nola. Je kunt hem hier vinden voor 14,95 euro. 


Het resultaat
Ik ben heel blij met hoe het geworden is. Het schilderen is me meegevallen (ik had dat nog nooit zo veel gedaan, enkel een klein stukje in de woonkamer). We willen nog graag een mooie roze lamp ophangen. Er kwam alleen een krater te voorschijn toen we de oude lamp weghaalden (iets van een overblijfsel van de vorige bewoner ofzo). Ook willen we het draad van de rolluik nog vastzetten aan de muur met een kabelgoot. Helaas was hij bij ons op. Dat laat dus nog even op zich wachten. Maar het is zo mooi en fris weer. Ik ben blij dat we het gedaan hebben.


Hoe hebben jullie de kamer van jullie kindje gemaakt? Zou je het weer zo doen of toch iets anders? Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan eens op de site van Elke naar de babykamer van haar zoontje Gijs. 

 

 

2 thoughts on “Nola’s nieuwe kamer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: