Als je me tien jaar geleden had verteld dat ik nu 2 kinderen zou hebben en al 3 keer bij de huldiging PSV zou zijn geweest had ik je voor gek verklaard. Ik die nooit voetbal keek zou daar toch zeker niet heen gaan. Inmiddels kijken we vaak voetbal en ga ik daar dus wel heen. Sterker nog, ik kan me niet voorstellen dat ik er niet heen zou gaan. Dus ging ik afgelopen maandag samen met Mark daar heen. Maar we deden nog meer. 

Goedemorgen maandag!

huldiging PSV mijn ontbijt smoothie

Ik besluit met een smoothie te ontbijten. De rest van de dag zal het niet veel goeds worden qua eten dus we starten wel goed. Jammie!huldiging PSV ontbijt Nola

Nola wil ook graag een smoothie. Ik geef haar daar de ontbijtgranen van Biobim bij en wat drinken. huldiging PSV ontbijt Luca

Luca eet een broodje kaas met mosterd en drink lekker appelsap.

huldiging PSV wakker worden en eten met super4

En eten doen we rustig voor de tv. Hij stond op super4, normaal vind Nola dat leuk. Nu moest hij op een andere zender. Luca kwam ook snel hierna naar beneden om te eten.huldiging PSV vaatwasser leegruimen

Na het eten is het tijd om de vaatwasser leeg te ruimen. Niet het meest leuke klusje vind ik. Zeker met zoveel plastic niet, dat droogt nooit zo goed.

Hup, naar school!

huldiging PSV tassen voor school

De tassen staan weer klaar. Ze krijgen altijd een stuk fruit mee. Meestal appel met kaneel en stiekem wat rozijntjes. En Luca ook nog een beker water. Nola krijgt drinken op school.huldiging PSV Nola is hulpje

En Nola is hulpje vandaag! Eindelijk haha. Ik kan er vandaag ook even bij blijven, normaal schreven ze dat altijd op als ik al weer weg was. Dus extra leuk want ze mag dan bellen als de kinderen moeten gaan zitten.huldiging PSV Prinses Nola in de keuken

En ze is weer verkleed als prinses en staat in de keuken. Mijn meisje haha.huldiging PSV speelgoed opruimen

Als ik thuis kom ga ik speelgoed opruimen. Daarna gaan we even naar de winkel wat lekkers halen om dat hij de moeder van Mark op te eten. Het is haar verjaardag vandaag. Een traditie die we graag voortzetten. huldiging PSV papa met de kinderen

We halen de kinderen uit school om 12 uur en gaan lekker thuis eten. Daarna mag Luca weer naar school en opa komt Nola op halen voor hij Luca uit school haalt.

Lekkers bij opa.

huldiging PSV Nola eet taart

En ook zij eten wat lekkers op deze dag. Nola eet een taartje. Ik gok dat ze het zelf uitgezocht hebben. huldiging PSV Luca eet croissant

Want Luca eet een croissantje. Jammie!

Huldiging PSV

huldiging PSV stadhuisplein

En dat allemaal zodat wij hier heen kunnen. Hallo stadhuisplein! We waren vroeg genoeg dat we er nog op konden. Er braken later ook een aantal fans door de hekken heen. Zelf vond ik dat toch wel een vervelende situatie en voelde ik me even niet zo veilig.huldiging PSV ik ben er!

Ja hallo, ik ben er bij. Enorm moe, want ik slaap slecht de laatste tijd. Maar dit willen we niet missen natuurlijk!huldiging PSV wij samen

En zeker niet met deze liefste. Er was een aardige man die ons op de foto heeft gezet.
huldiging PSV gezocht deze man die foto maakte

Zouden we hem kunnen vinden? Dit was voordat hij een foto van ons maakte. Wie weet kunnen we zo de kracht van social media zo testen haha. Hij sprong achter ons toen we een selfie maakte samen.huldiging PSV Danny koevermans

En toen PSV eindelijk op het stadhuis kwam stond Danny Koevermans met zijn gezin bij ons. Nee, ik heb hem niet aangesproken. Dat maakt hij vast genoeg mee. Ik vond het zo aandoenlijk te zien hoe hij dit beleefde met zijn gezin. Prachtig! En de meisje op zijn nek zong het clublied uit volle borst mee, petje af!

huldiging PSV pizza als avondeten

We zijn rond 8 uur naar huis gaan rijden en waren rond 9 uur weer thuis. Zo kon opa ook redelijk op tijd weer naar huis toe. Wel moesten we nog even eten. Pizza creamy bacon van Domino’s is het geworden. Erg lekker kan ik je vertellen!

huldiging PSV plog op mamaminke.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: