Aan het einde van vorig jaar heb ik een reading challenge bedacht. Ik wilde dit jaar minimaal 4 boeken lezen, uitgezonderd de boeken die ik voor Luca lees. Dat komt neer op 1 boek per kwartaal. Inmiddels heb ik de tweede ook uit. The Clien van John Grisham. Lees hier wat ik van het boek vind.


Waar gaat het boek over?

De elfjarig Mark Sway en zijn broertje Ricky trekken op een zekere dag het veld in om stiekem sigaretjes te roken. daar zijn zij getuige van de dramatische zelfmoord van Jerome Clifford, een louche advocaat uit New Oleans, die aan de vooravond van een van zijn grootste zaken stond.

Mark waarschuwt de politie, maar die vertrouwt het verhaald niet. Ze zetten de jongen onder druk. Mark zoekt een advocaat en komt dan bij Reggie Love. Hij verteld haar wat hij die dag echt heeft gezien en gehoord en waarom Ricky in shock is geraakt en nog steeds in coma ligt. 

De afschuwelijke waarheid kan men slechts vermoeden wanneer Marks leven wordt bedreigd. Bron

Mijn mening.

Ik vond het een leuk boek om te lezen. Het bevat veel spanning en je wilt echt doorlezen als je er aan bent begonnen. Spanning is dus goed opgebouwd. Soms iets langdradig naar mijn mening. En het einde vond ik niet zo sterk. Zelf blijf ik nog met wat vragen zitten en zou ik nog iets meer willen weten over de afloop van de zaak. Hou je van crime series dan is dit boek zeker iets voor jou. 

Houden jullie van crime boeken? Ik zou het leuk vinden in een reactie te lezen wat je het liefst leest.

Op mijn nachtkastje ligt weer een boek van John Grisham. Daarover later meer.

Liefs,

M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: