Foto die niet veel mensen kennen. Ik in toga.
Dit is op de rechtbank Arnhem.
Ik kwam deze tag tegen op de blog van Kelly (klik hier) en vond hem erg leuk. Daarom staat hij nu ook op mijn blog. Zijn jullie benieuwd naar de vragen en antwoorden? Lees dan lekker verder!

1: Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?Dicht. Alleen staat mijn eigen kledingkast op een andere kamer en deze deuren staan eigenlijk altijd open. En de kleren liggen op het bed in plaats van in de kast. Maar ach, het is een rommelkamer hea.

2: Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?Zeker, heel handig om mee te nemen als je bijvoorbeeld gaat zwemmen. Hoef je niet van die grote flessen mee te nemen. Of als je na sporten wilt douchen is dat ook heel handig. Nu maar hopen dat ze ook een beetje lekker ruiken haha.

3: Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?Nee, ook nooit aan gedacht dat te gaan doen. Waarom? Ik zou dit niet in mijn huis willen hebben hangen of in de tuin willen hebben staan. En, voor zover ik weet, is er geen straat naam die hetzelfde is als mijn naam of er ook maar iets op lijkt.

4: Gebruik je to-do lijstjes?Ja heerlijk. En vooral als je wat gedaan heb en je dat dan mooi kunt afstrepen. Ik ben ook vaak lekker druk met Luca, maar er moeten ook wel andere klusje gebeuren. Met de to-do lijstjes vergeet ik die niet en weet ik precies wat ik al heb gedaan die week. Handig! Ook met boodschappen is het handig, zo kom je nooit met meer thuis dan je van plan was. Bespaart dus mooi geld!

Deze foto heb ik lang geleden gemaakt, maar ik vind hem
erg mooi.
5: Heb je sproeten?Nee, helemaal niets.
6: Heb je ooit in de bosjes geplast?
Toen ik klein was vast wel. Maar niet dat ik me echt zo kan herinneren. Ik wacht wel tot ik bij een fatsoenlijk toilet ben.

7: Hoe groot is jullie bed?
Gewoon een 2persoonsbed. Als ik het goed heb is hij 1,60 breedt en 2 meter lang. 8: Ben je lui?Ja, ik ben lui. Liever lui dan moe toch? Of echt lui, ik ben graag met Luca bezig en achter laptop dingentjes kijken. En dan vind ik het huishouden echt super niet leuk. Dus doe ik dat liever niet en blijf ik lekker andere dingen doen die minder energie kosten. 

9: Is er iets waar je je nu aan irriteert?Nu, op dit moment niet eigenlijk. Al ben ik zelf altijd van het direct op staan als de wekker gaat en mijn man niet. Dat is een puntje wat ik minder fijn vind. Dat duurt dan even voordat hij is opgestaan. Hoe langer het duurt, hoe langer het duurt voor ik weer slaap. I’m not amused haha. 

10: Kauw je op pennen en potloden?Nee, bah. Ik vind het eigenlijk ook best vies als iemand dat doet. Zeker als je dan die pen later vast moet houden enzo. Bah bah.

11: Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?Nee, lijkt me echt zo super niet leuk. Ben benieuwd of Luca daar later heen wil.

12: Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?Vooral series. Angelina ballerina, Wickey, Maya de bij en noem maar op. Maar dan kijk ik wel met Luca mee. Al betrap ik me er soms wel op dat ik nog even verder kijk als hij op bed ligt haha. Het is gewoon best leuk soms. 
13: Tel je de treden als je de trap op loopt?Vroeger niet. Nu Luca zelf de trap op wil lopen, aan je handen, tel ik ze wel eens. Dan tel ik voor Luca hoeveel treden hij al gehad heeft. Uiteindelijk zijn het er 13 en zijn we boven, jeej!

14: Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?Ja, lekker met Luca dansen. Hij vind dat super. Met of zonder, maakt helemaal niet uit. Lekker gek doen en bewegen maar haha.

15: Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?Met zo’n stengel, die ook onder de motorkap zit, kun je dan bij de dop erin gaan. Wel als de olie koud is dacht ik. En dan ook zorgen dat die stengel schoon is, anders zie je het nog niet tot waar de olie kwam. Of zeg ik nu iets geks? Ach, daar hebben we de mannen toch ook gewoon voor haha.

Ik vond het leuk om deze tag in te vullen. Grappig om er eens bij stil te staan. Tellen jullie eigenlijk de traptreden? En weten jullie hoe je precies oliepeil van de auto moet checken? Laat het achter in je reactie. En als je hem over neemt, laat het even weten dan kijk ik op je blog!

Liefs,
M

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: