Eind vorig jaar heb ik deze challenge bedacht. Ik wilde dit jaar 4 boeken hebben gelezen. En ik kan zeggen dat ik dat heb. Of eigenlijk bijna heb. Je kunt hier lezen over mijn boek dat ik als eerste gelezen heb. Ik heb daarnaast ook het blogboek gelezen. Je kunt daar hier een review over lezen. Nu ben ik nog bezig met het laatste boek, mijn bijbelsdagboekje. Ontmoeten van Ina van der Beek. Morgen lees ik daarvan het laatste stukje. 

Verder heb ik ook weer een boek van John Grisham gelezen. Het vonnis. Ik was begonnen in een weeffout in onze sterren alleen daar kwam ik echt niet door heen. Geen boek voor mij dus. Het vonnis vond ik ook wat taai, maar toch heb ik hem gelezen. Uiteindelijk vond ik het wel een leuk boek, iets langdradig. Je moet wel van advocaten- en misdaadseries houden. Daar gaat het hele boek om.

Waar gaat het boek over?
Sam Cayhall, een fanatiek lid van de Ku-Klux-Klan, is veroordeeld voor de moord op twee joodse kinderen. Zijn dagen zijn letterlijk geteld: in de gevangenis van Mississippi wacht hij op de doodstraf, die hij al jarenlang met behulp van juristen heeft weten uit te stellen. Sinds een jaar wijst hij alle juridische bijstand af. Hij besluit zelf beroep aan te tekenen tegen het doodvonnis.

Dan dient Adam Hall, een net afgestudeerde advocaat, zich bij hem aan. Hij blijkt geheel op de hoogte te zijn van Sams zaak. Hoewel Adam walgt van Sams racistische denkbeelden, denkt hij de man toch te kunnen vrijpleiten Bron.

Ik heb dit jaar toch de 4 boeken gered. Met moeite, maar toch. Ik twijfel nog of ik dit weer wil gaan doen. Ik denk dat ik komend jaar maar even laat voor wat het is. Als ik een boek heb gelezen dan schrijf ik wat ik daar van vind en verder geen ‘druk’ voor een challenge. Hebben jullie ook veel boeken gelezen dit jaar? Willen jullie in 2015 een readingchallenge doen?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: