Je ziet het tegenwoordig steeds vaker voorbij komen. Gepersonaliseerde artikelen om de kinderkamer of spullen voor je kindje op te leuken. Wij hadden dat nog niet gedaan met iets. Bij de kinderstoel gewoon een standaard kussenset van stokke voor onze triptrap stoel. Maar nu we eenmaal een kussenset hebben die Nola echt geweldig vind kan ik zeggen dat het wel echt heel leuk is. En dit kussentje heeft nog een voordeel.

Made with joy, handgemaakte baby- en kinderproducten

Een tijdje terug werd ik door een collegablogger gewezen op een leuke webshop op facebook. De naam is made with joy, hoe leuk is dat. Als producten met plezier en liefde worden gemaakt dan zie je dat ook direct. Niet afgeraffeld, maar echt met zorg naar gekeken en gemaakt. Een als je opzoek bent naar een persoonlijk kraamcadeau kan ik je deze shop ook zeker aanraden!

Wat verkoopt Made with joy?

Ze heeft zo veel te koop dat het bijna onmogelijk is om alles op te noemen. Maar ik doe mijn best. Ze heeft nu o.a. aftelblokken, een cadeauzak en shirtjes met opdruk voor sinterklaas. Spullen voor een newborn met o.a. een boxkleed, babynestje en hoes voor de newbornseat van de triptrap stoel. Voor oudere kindjes heeft ze een groot babynestje, extra lang te gebruiken dus, en een kussenset voor op de triptrap stoel.

Kussenset triptrap stoel

Naast dat ik het erg leuk vind als Nola blij is met haar eigen stoel, vind ik het ook belangrijk dat het kwalitatief goed is. Bij made with joy kun je kiezen voor een stoffen of afneembare kussenset. Wij kozen voor een stoffen, zodat ik deze goed kan vergelijken met de stoffen set van stokke zelf die we al hadden. Maar het stofje van de afneembare voelt ook erg fijn. Ik kreeg een klein stukje om te vergelijken. Het is niet heel koud/plakkerig wat ik gedacht had. Voelt eigenlijk wel een beetje zacht. En het voordeel is dat je die kunt afnemen met een sopje. De stoffen kussenset kun je wassen in de wasmachine op fijnwasprogramma op maximaal 30 graden. Er zit gewoon een wasinstructie bij dus dat kan bijna niet mis gaan.

Waarom zou je voor deze kussenset kiezen?

Qua prijs is deze goedkoper dan de kussenset die ik kon vinden van stokke zelf. Voor mij al een reden om deze te kiezen. Daarbij heeft ze super veel leuke kleurtjes en stofjes waar je uit kunt kiezen. En dus ook een afwasbare set waarbij stokke enkel stoffen sets heeft. Ik heb het idee dat deze kussenset ook iets dunner is dan de set die wij hebben van stokke. Dat klinkt als een nadeel, maar ik ben er blij mee. Nu kunnen we de set om de babyset vast maken en ook nog het tafelblad er op vast klikken zonder dat er iets stuk gaat.

Zoals je kunt lezen zie ik dus eigenlijk alleen maar voordelen. De verzending ging snel en hij was super leuk ingepakt. Echt een cadeautje om uit te pakken. Dat Nola er steeds verliefd naar kijkt helpt natuurlijk ook wel mee in mijn enthousiasme. Hou mijn blog in de gaten halverwege november want er komt nog een leuke verrassing aan voor jullie!

review made with joy webshop handgemaakte baby- en kinderproducten kussenset voor de trip trap stoel van Stokke review made with joy webshop handgemaakte baby- en kinderproducten kussenset voor de trip trap stoel van Stokke

Ik heb de kussenset gekregen, maar dat beïnvloed mijn mening niet. Nola en ik zijn er echt heel blij mee. Lees hier meer over samenwerkingen.

3 thoughts on “Review handgemaakte kussenset triptrap door made with joy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: