Misschien ken je Kimberley wel van haar blog, instagram of twitter. Op internet is ze beter bekend als de mama van Elara. Elara is haar dochtertje, geboren in 2013 en helaas eind 2014 veel te vroeg overleden. Haar dochtertje was erg ziek, waardoor ze veel in het ziekenhuis heeft gelegen. Daar ontstond een hele goede band met de CliniClowns. 

De rode neuzen run
Op haar blog schreef en schrijft ze over haar leven. Over Elara, de ziekte en nu over het gemis van haar dochter. Toch blijft ze positief in het leven staan en probeert zo veel mogelijk om andere mensen te helpen. Ook de herinnering aan haar dochter houdt ze zo levend, want ondanks dat zij is overleden hoort zij er nog helemaal bij. Daaruit is ook de rode neuzen run voortgekomen. 

Vorig jaar in mei was de eerste editie. De dag draait om Elara. Een verjaardag vieren kunnen ze niet meer, zoals Kimberley zelf zegt. Maar ze kunnen wel samen zijn, aan Elara denken en herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen maken. Die dag hebben ze 2750 euro opgehaald voor stichting CliniClowns. Toen was zij nog geen vrijwilliger van stichting CliniClowns.

Rennen voor Qwin
Inmiddels is zij wel vrijwilliger daar en kunnen ze dit jaar veel groter uitpakken met de rode neuzen run. Daarom zijn zij ook opzoek naar veel meer runners. Er worden ook veel activiteiten geregeld, er is bijvoorbeeld iemand die de kinderen kan schminken. Dit jaar rennen ze voor QwinQwin is een vrolijk mannetje van net 1 jaar en is meervoudig complex gehandicapt. Qwin heeft een deletie van 35mb op chromosoom 5. De grootste ooit gemeten. Tot nu toe bekend is maximaal 5mb. Ook mist Qwin het apc gen waardoor hij voor 99% vanaf zijn 10e darmkanker gaat ontwikkelen.

Kimberley probeert zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daar help ik graag een handje aan mee. Iedereen kan iets doen, bijvoorbeeld mee rennen of geld doneren. Ook alle kleine beetjes helpen. De donatie komt op de het rekeningnummer van Elara. Daar is voor gekozen zodat Kimberley (en haar man, hij helpt uiteraard ook mee) kan zien hoeveel geld is er opgehaald in naam van Elara.

Praktische informatie
De sponsorloop is 21 mei 2016 om 11:00 uur in Houten (Utrecht). 
Rekeningnummer: Elara Brandon, NL38INGB0658022504
Aanmelden als runner: mail naar rodeneuzenrun@mamavanelara.nl en vermeld dan je voor en achternaam, adres en telefoonnummer. Je krijgt een bevestigingsmail terug.
Voor meer informatie kijk dan even op de site van Kimberley.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: