Wat kan er veel zijn in je leven waardoor je de verbinding even kwijt bent. Met God, met mensen om je heen en misschien wel met het leven zelf. Het komt vaker voor dan je denkt. Weet dat je altijd bij Hem mag schuilen. Ook als je dat zelf niet zo voelt. Schuilen bij Hem wil je door middel van teksten, liederen en eigen overdenkingen van Marjolein dit laten ervaren. Prachtig boek om cadeau te geven aan jezelf of iemand anders. Leg hem in het zicht en lees er af en toe gewoon eens in.

Schuilen bij Hem - uitgelichte afbeelding

Schuilen bij Hem

Schuilen bij Hem is een boek om cadeau te geven of om zelf te houden. Open op tafel te leggen of om de dag mee te beginnen. Met teksten van hoop, van veiligheid maar ook van mogen zíjn onder Zijn vleugels. Met al je gebrokenheid. Met je verdriet, je zonden en je vragen. Met alles wat en wie je bent, ben je welkom bij Hem.

In schuilen bij Hem worden teksten uit de HSV vertaling gebruikt, liederen (psalmen en opwekking bijvoorbeeld) en gedachten van Marjolein. Wanneer het goed gaat mag je bij Hem komen, maar ook wanneer het niet goed gaat. Wat er ook in je leven aan de hand is: Schuil maarbij Hem!

cadeau boek

Full colour cadeau boek

Schuilen bij Hem is een prachtig boek om cadeau te doen. Wanneer iemand worsteld met een depressie bijvoorbeeld. Wanneer schuilen bij Hem eigenlijk onmogelijk lijkt. Je mag altijd bij Hem komen, alleen moet je daar soms aan herinnert worden. Ook prachtig om hem zelf te houden en op tafel te leggen. Om zelf in te lezen als je daar behoefte aan hebt, maar ook om gesprekken over te hebben met andere.

lammetje

Beeldtaal en eigen ervaring

Wat ik mooi vind is dat Marjolein eigen overdenkingen heeft opgenomen in het boek. Niet alleen Bijbelteksten en liedteksten, maar ook eigen stukjes. Haar eigen gedachten worden weergegeven in korte stukjes. Goed te lezen en niet te lang (zeker wanneer je in een depressie zit, is dat niet altijd wat je nodig hebt). Daarnaast komen teksten door de mooie illustraties tot leven. Waarbij ik normaal niet zo van de gladde bladzijden ben, vind ik het voor deze illustraties wel heel mooi. Ze komen hier prachtig op uit.

lijden heeft een doel

Specificaties schuilen bij Hem

Auteur: Morjolein Stoové | Uitgeverij: Jongbloed Media | ISBN: 9789065395566 | Meer informatie bij je lokale boekhandel, bij uitgeverij Jongbloed Media of klik hier voor bol.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: