Whoehoe het kreadoe lentefestival staat voor de deur. Bijna letterlijk, want het is aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag. Afgelopen najaar was ik daar samen met onze dochter, dit voorjaar slaan we vanwege de privé omstandigheden even over (aka ik heb niet gezegd dat het was anders had ze willen gaan). Maar er is wel heel veel leuks! Ik neem je mee in wat praktische informatie en welke influencers er komen. Ben jij ook benieuwd?

Kreadoe lentefestival - uitgelichte afbeelding

Kreadoe lentefestival

Eerst natuurlijk de praktische informatie over het kreadoe lentefestival. Die bijna hetzelfde is als van de kreadoe in het najaar, maar dan in het voorjaar (je zou het niet zeggen als je nu naar buiten kijkt met al die regen, wind en hagel). Het is in de jaarbeurshallen in Utrecht. Voorkeur om met de trein te komen i.v.m. parkeergelegenheid. Zelf vind ik het ook gewoon prettig om met het ov naar Utrecht te gaan. Het begint om 9.30 uur tot 17.00 uur. De bufferzone is om 9 uur open. Kun je alvast wat lekker te drinken kopen.

naambord
Fotograaf: MichielTon.com foto van kreadoe

Stilte ruimte

Toen wij er waren vroeg ik naar een stilte/rust ruimte. Nu had ik die als ‘pers’ wel, maar voor andere bezoekers was dit er niet. Daar is iets mee gedaan! Er is nu namelijk een prikkelarme ruimte. Daarnaast hebben ze ook goede tips die je kunt gebruiken om prikkels te verminderen. Dit betekend dat wanneer je last hebt van veel prikkels je dus ook kunt gaan en je kunt terug trekken. Verder zouden dit mijn tips zijn:

 • Noise-cancelling headphone. Ideaal om de ruis wat minder te maken die binnen komt.
 • Ga op vrijdag (of in het najaar op de woensdag). Dan is het in verhouding rustiger dan in het weekend.
 • Kom direct aan het begin of juist wat later op de dag. Dan wordt/is het ook vaak rustiger. Tussen 11 en 15 is naar mijn idee wel de piek.
 • Bedenk van te voren wat je wilt doen en kijk met de plattegrond die je online kunt vinden de route die je wilt gaan lopen.
 • Maak een prioriteitenlijstje zodat je wat je heel graag wilt doen als eerste doet. Mocht je dan toch eerder naar huis willen, heb je wat je het liefste zou doen al gedaan.
Kreadoe
Fotograaf: MichielTon.com Foto van kreadoe

Er is zo veel leuks te krijgen

Ik ben stiekem wel een beetje jaloers op de mensen die wel gaan. Hoewel ik weet dat het voor ons beter is om nu even pas op de plaatst te nemen. Maar er is zo veel leuks wat je daar kunt doen en kopen. Zo heeft Jill een leuke box gemaakt (limited edition, dus maar een paar te koop) met haar nieuwe tekenjournal. En kun je Creachick ontmoeten én is er leuke merchandise van haar te koop. Daarnaast zijn er te leuke workshops die je kunt doen natuurlijk én zijn er veel stands me de leukste creatieve producten.

papegaai
Fotograaf: MichielTon.com foto van kreadoe

Influencers die aanwezig zijn bij kreadoe lentefestival

Ook bij het kreadoe lentefestival zijn er weer vol op influencers aanwezig. Super leuk natuurlijk voor jou, maar ook aan de kinderen is gedacht. Weten wie er allemaal komen?

 • Creachick: heeft een super leuk doeboek en deel 2 komt bijna uit!
 • Jill: zij is super leuk en lief. Wij hebben haar ontmoet in het najaar en ze deed zo leuk met onze dochter. Echt een topper (en grappig want jaren terug toen ik op de middelbare school zat had ik ‘haar’ agenda haha).
 • Lililettering
 • Luna Sabella
 • Danny Froger
 • Brenda Bakker
 • Nienke Vletter
 • Gouden Lijntjes: Zij is ook zo lief. We hebben in het najaar even met haar staan kletsen en ze heeft ons boek (het gouden lijntjes tekenboek) gesigneerd.
 • Rosalie Boom
 • Sara Lindenhols: Dit vind ik stiekem wel jammer om te missen. Ik ‘ken’ Sara van de Bijbel journaling groep op facebook. Ze maakt zulke mooie illustraties. Maar goed, ik hoop dat ze er ook in het najaar een keer is. Dan ga ik zeker even langs.
 • 2Fine
 • BENR
 • Auteurs: Kimberley Zwaans, Natasja van der Meer, Naomi Harreman en Jolanda Verschiere, Mariska Vos-Bolman en Chloë Corten.

Ik hoop dat we in het najaar weer naar de kreadoe kunnen gaan, maar ik wens jou in elk geval veel plezier bij het kreadoe lentefestival. Ben jij erbij? Laat het weten in de comments! Wil je gaan maar heb je nog geen kaartje? Bestel hem dan snel hier!

Kreadoe Lentefestival- Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: