Het nieuwe, grote, creachick schetsboek is uit en wij kregen hem. Dat was een fantastisch cadeau voor in de zak van Sinterklaas. Ik gaf hem aan onze jongste, al heb ik even getwijfeld. Want dit is toch super tof?! Ik vertel je graag meer over dit schetsboek en wat onze jongste er van vind.

Creachick schetsboek

Creachick schetsboek

Onlangs ontvingen wij het creachick schetsboek. Een mooi dik boek, een dagboek aldus onze jongste, om lekker creatief bezig te zijn. Met 108 pagina’s aan kwalitatief papier is er geen ruimte gebrek. Voorlopig dan. Je kunt er met verschillende materialen op werken, wat ik zelf erg prettig vind. Super goed te gebruiken ook met het creachick doeboek. Het kaartje voor in maakt het extra persoonlijk, zeker voor onze jongste. Een kaartje van creachick is natuurlijk super tof.

Kaartje in het boek

Wat kun je er mee doen?

Op zich is het natuurlijk vrij duidelijk wat je met het creachick schetsboek kunt doen. Namelijk lekker creatief bezig zijn. Maar ik geef je graag wat tips. Maak er een dagboek van, zoals onze jongste direct opperde. Een art journal bijvoorbeeld. Maak er potlood tekeningen in met een bepaald thema. Probeer verschillende materialen uit om te zien wat je fijn vind. Je kunt ook filmpjes op youtube bekijken of lid worden van een creatieve groep op Facebook.

Leeslint

Materialen

Je kunt in het creachick schetsboek verschillende materialen gebruiken. Onze jongste heeft al een ’test’ pagina gemaakt voor in het boek. Daar test ze materiaal uit om te kijken hoe het werkt op het papier. Zelf doe ik dit achterin, maar ik vind het geweldig hoe ze er haar eigen draai aan geeft. Je kunt onder andere werken met fineliners, potlood, stiften en zelfs aquarelverf.

Penhouder

Creachick op youtube

Misschien ken je creachick al wel van YouTube. Onze jongste wel, ze wist het direct toen ze het creachick schetboek zag. Erg leuk, want ik kijk ook graag haar filmpjes. Echt iets wat we beide leuk vinden dus. In het onderstaande filmpje kun je het kleine schetsboek zien, maar dit kun je natuurlijk ook in dit grote schetsboek maken.

Extra fijn aan het schetsboek

Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op onze dochter. Het is een groot schetsboek waarin je heerlijk bezig kunt zijn. Het creachick schetsboek blijft goed open liggen, wat zeker voor/met kinderen ideaal is. Achterin zit nog een vakje (insteek hoesje) waarin je wat losse papiertjes kwijt kunt zodat je dit niet kwijt raakt. Het leeslint is ook heel handig, zo hoef je niet te zoeken waar je gebleven was. En door de penhouder heb je altijd een pen of potlood bij je om aan de slag te gaan. De mogelijkheden met dit boek zijn eindeloos. Ik zie al fijne creatieve middagen met onze dochter voor me. Ze kreeg van Sint ook een mooie tekenkoffer met allemaal verschillende teken materialen. Wij vermaken ons dus wel komende winter.

Creachick schetsboek pinterest

Specificaties creachick schetsboek

Uitgever: BBNC – MUS | november 2022 | 108 pagina’s | 9789045327860 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier

Er worden affiliate links gebruikt, daar merk je niets van, maar je helpt mij enorm. Dit bericht bevat een gekregen product. Dat beïnvloedt mijn mening niet.

1 thought on “Creachick schetsboek voor creatievelingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: