Wat geef je je zoon of dochter die helemaal gek is op pokémon? Pokémon kaarten staan vaak op 1 bij hen. Logisch wel natuurlijk, maar ook best prijzig. Ik vond 5 cadeaus voor pokémon fans die ook enorm leuk zijn. Kijk snel mee en sla nog snel je slag bij de plaatselijke winkels of voor kerst.

5 cadeaus voor pokémon fans

5 cadeaus voor pokémon fans

Het is soms even zoeken. Het meest voor de hand ligt het toch om pokémon kaarten te geven. Maar ik vind het zelf ook fijn wanneer onze kinderen kunnen tekenen (creatief bezig zijn) of lezen (voor hun leesvaardigheid). Dat mag natuurlijk samen, maar gewoon alleen is ook helemaal prima. Deze 5 cadeaus voor pokémon fans kan onze fan in elk geval waarderen.

Het grote pokémonboek handboek

Dit boek mag echt niet ontbreken bij de 5 cadeaus voor pokémon fans. Het grote boek vol met alle pokémons. Onze fan vind het super leuk en bladert regelmatig door dit boek. Hij kreeg hem voor zijn verjaardag van opa en oma, blij dat hij was. Het is niet echt een leesboek, meer een soort encyclopedie. Maar wel echt heel tof dus, het pokémon handboek.

Pinterest afbeelding pokémon

Het pokémon kleurboek op nummer 2 bij de 5 cadeaus voor pokémon fans

Kleuren is altijd een goed idee. Gewoon thuis of onderweg in de auto. Er is ook een kleurboek van pokémon. Super leuk met hele leuke kleurplaten. De kleurplaten zijn van de pokémons en kun je gewoon inkleuren zoals je zelf wilt. Ideaal nu we weer wat meer binnen zijn. Super leuk om last minute in de zak te doen of voor kerst bijvoorbeeld.

Het pokémon zoekboek

Nog eentje om te onthouden. Het pokémon zoekboek. Een beetje tekst, voor de kinderen die niet graag lezen heel goed te doen, en gewoon leuk de Pokemon zoeken. Het allergrootste pluspunt? De oplossingen staan achterin. Niet vertellen want dan gaan ze vast niet meer zoeken als het even niet lukt. Maar wel enorm fijn dat wanneer je er een echt niet kunt vinden je dus even kunt spieken.

5 cadeaus voor pokémon fans zoekboek

Het pokémon super stickerpret boek

Naast zoeken en kleuren is een stickerboek ook vaak favoriet bij kinderen. Er is nu ook een pokémon stickerboek uit. Super leuk om de stickers op de bijbehorende pagina te plakken. Ik vind het zelf fijn dat staat aangegeven waar je ze kunt gebruiken. Want zeg zelf, beetje eerlijk verdeeld is wel fijn. Maar goed, ik laat het los. Het is niet mijn stickerboek maar van mijn kind. Dus hij mag ze natuurlijk plakken waar hij wil.

Stickerboek van pokémon

Pokémon plaktattoos

Plaktattoos zijn bij onze kinderen altijd een hit. Super leuk natuurlijk, zo’n tattoo. En gelukkig gaat deze er ook weer af. Je hebt ze ook in Pokémon variant. Lijkt me fantastisch als ze hun favoriet uitzoeken en deze op hun arm kunnen plakken. Al is dit natuurlijk het allerleukste in de zomer. Dus sla hem even op voor tegen die tijd. Dan kunnen anderen ook echt de tattoo zien. Echt een die niet mocht ontbreken bij de 5 cadeaus voor pokémon fans.

Dit waren ze dan. 5 cadeaus voor pokémon fans. Welke van deze 5 is jouw favoriet?

Specificaties 5 cadeaus voor pokémon fans

Specificaties zoekboek

Uitgever: Deltas | oktober 2022 | 40 pagina’s | 9789044763423 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier

Specificaties super stickerpret

Uitgever: Deltas | oktober 2022 | 64 pagina’s | 9789044763409 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier

Er word gebruik gemaakt van affiliate links. Daar merk je niets van en je helpt mij enorm.

1 thought on “5 cadeaus voor pokémon fans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: