Rock your oils, een prachtig boek over het gebruik van oliën. Maar is het ook geschikt voor mij al christen? Ik besloot hem te lezen (waardevol!) en nam hem mee naar mijn lezing over oliën en de Bijbel. Juist, bij allemaal Christenen. En ik was zeer verbaasd uiteindelijk. Lees snel verder om te zien waar ik verbaasd over was.

Rock your oils

Rock your oils

In ‘Rock Your Oils’ leert Hanneke Peeters je alles over de beste selfcare met de lekkerste geuren. Hanneke Peeters is Selfcare-expert. Zij inspireert je om je levensgeluk te vergroten met geur in de vorm van etherische, natuurlijke oliën. Super mooi om te lezen. Gebruik essentiële oliën als spray of in een aroma-diffuser (let op het gebruik van juist plastic), gebruik ze voor een massage of voeg ze toe aan een heerlijk ontspannend bad. De oliën bestaan uit een mix van kruiden en bloemen. In Rock Your Oils lees je hoe je iedere soort het beste kunt gebruiken. Handig met informatie, tips en tricks.

Dat kan prima naast elkaar

Ik begon met lezen in het boek tijdens onze verbouwing. Even een heerlijk rustmoment voor mij. Al vrij snel kwam ik een bepaalde leer tegen in het boek. Ik lees daar zelf dan overheen en doe er niets mee, maar kan me voorstellen dat andere christenen daar minder blij van worden. Ik besloot hem toch mee te nemen naar mijn informatie avond over oliën en de Bijbel. En wat bleek daar? Ze vonden dat het prima naast elkaar kon en helemaal niet botsen. Ook de oudere dames, of juist de oudere dames eigenlijk. Dat zag ik niet aankomen.

energy

Fijne geschreven en handig in gebruik

Rock your oils leest fijn weg. Niet te veel tekst op een bladzijde, wat erg prettig is. Duidelijk afgebakend met kopjes waar het over gaat. Mooie afbeeldingen in het boek ook ter illustratie. Het geheel geeft het een fijne vibe ook. Het oog wil ook wat zeg maar. En daar zijn ze goed in geslaagd.

Wat vooral heel handig is zijn de tips en recepten die in het boek geschreven staan. Vaak zijn boeken over oliën toch gericht op een merk en dat is hier niet direct het geval. Er worden wel tips qua merken genoemd, meerdere, maar Rock your oils is niet geschreven voor een bepaalde groep die alleen merk x van de oliën gebruiken. Zo is het boek breedt inzetbaar en ook voor jou geschikt.

moon

Gebruik ter ondersteuning van je welzijn

Geuren doen heel veel voor een mens. Dat merk je waarschijnlijk zelf ook wel. Wanneer je het parfum van je oma ruikt moet je direct aan haar denken. De geur van het lievelings eten van je vader brengt direct herinneringen mee. De specifieke geur van een ziekenhuis roept dan weer niet altijd een fijne herinnering op. Maar je kunt geur ook inzetten om je welzijn te vergroten. Voor ontspanning, rust en moed. Rock your oils wijst je de weg en neemt je mee aan de hand.

Rock your oils - pinterest

Specificaties Rock your oils

Uitgever: Kosmos Uitgevers | september 2022 | 176 pagina’s | 9789043924368 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: