De buit van de hele dag!

25 oktober ging ik winkelen met mijn moeder en zusje. Mijn missie? Een nieuwe garderobe voor Luca (ofcourse) en een nieuwe winterjas voor mezelf, een nieuw paar schoenen omdat mijn andere het gaan begeven, een joggingbroek voor M. en als ik nog wat leuks zag dan kon dat ook. Ik heb wat leuke dingen geshopt, 2 vesten en daarbij een riempje en een shirt met lange mauwen. Helaas geen jas en geen schoenen wat toch eigenlijk prioriteit had. Voor M. wel een joggingbroek gelukkig. En voor Luca een nieuwe garderobe. Die kunnen jullie hieronder zien. 


Nieuwe schoentjes voor bij de kleren voor
de 50ste verjaardag van oma.

Een lekker skipak voor op de fiets en
voor als het heeft gesneeuwd zodat we toch naar
buiten kunnen.
Lekker gebreid vest. Ik vind die zakjes leuk!
En er zitten mooie knopen op.

Een lekkere trui van Omi (mijn oma) gehad.

Spijkerbroek met leuke accenten.

Deze kon ik niet laten liggen, koste maar 2 euro.
En natuurlijk geeft papa de beste beerknuffels.

Nog een leuk spijkerbroekjes die opgerold kan worden.
Voor als hij hem nog aan kan als het warm weer wordt.

I love joggingbroekjes voor Luca. 2 stuks voor 6 euro.

Stoer vest met leuke details.

Lekkere trui voor op de witte joggingbroek hieronder.

Weer lekkere joggingbroekjes.

Heerlijk vest met capuchon.
Sterrenvest met t-shirt erbij. Super stoer en staat Luca goed :).

pyjama van Mickey Mouse. Luca is fan!

Vest met trui eronder voor de verjaardag van oma.

Broek voor de verjaardag van oma.

Heerlijk vest van de c&a met korting, koste nu 6,45 euro.

Een spijkerbroekje van de hema voor 9 euro.

We zijn dus echt super goed geslaagd. Alles waar geen winkel bij vermeld staat kom van de primark in Arnhem. Eigenlijk bijna alles dus. Het koste daar tussen de 5 en 10 euro per stuk. We hebben een hoop uitgegeven, maar Luca hoeft de rest van de winter geen nieuwe kleren meer. Tenzij hij ineens een groeisprint krijgt en super groot wordt. Maar dat verwacht ik niet. Erg fijn om nu gewoon alles in huis te hebben en hem zo warm of koud te kunnen kleden als nodig is.

Hebben jullie de wintergarderobe al compleet voor iedereen? Kopen jullie vaak bij de primark? Wat vinden jullie van deze kleding? Laat het weten in een reactie, vind ik leuk! 🙂

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: