Herken je dit ook? De r zit weer in de maand en het wordt kouder buiten. We blijven dus meer binnen zitten met onze kinderen. Logisch, maar wat ga je dan doen om je kinderen te vermaken? Elke keer trek je weer alles uit de kast om het je kinderen naar de zin te maken. Maar eerlijk gezegd ben ik toch niet altijd zo creatief om iets te bedenken. Gelukkig voor jou en mij is daar een fijne oplossing voor. De kiekebox. Super leuk om deze met bijvoorbeeld sinterklaas aan je kinderen te geven. Wat het precies is? Lees snel verder.

Kieke wat?

Heb je er nog nooit van gehoord? Troost je, ik kende het ook niet tot ik een advertentie voorbij zag komen op instagram. Dus ik moest zelf ook even kijken wat het is. Het is eigenlijk heel simpel. De kiekebox is een doos met allemaal knutselspullen. Elke maand wordt er een nieuw thema bedacht. In de doos zitten 6 leuke experimenten, spelletjes en knutsels. Je kind kan dus lekker creatief aan de slag. Minder beeldschermen en meer creativiteit.

kiekebox openen

Hoe kom ik aan een kiekebox?

Ook dat is eigenlijk niet zo moeilijk. De kiekebox kun je via internet bestellen. Deze wordt dan nog diezelfde week bij je thuis bezorgd. Alle benodigde materialen zitten in de doos. Je ontvangt ook een starterspakket een schaar, lijm, potloden, stiften, prikker en plakband. Je hoeft dus niet nog eerst naar de winkel om iets te halen. Zo kun je direct aan de slag. Er zijn 3 verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. Zo heb je de vakantiebox, speciaal voor die momenten dat je kindje meer thuis is. Het drie maanden plezier  abonnement waarbij je de box drie maanden kunt testen. Voor het begin van de maand heb je de box in huis. Een jaar lang plezier abonnement waarbij je een jaar lang elke maand een nieuwe kiekebox ontvangt met 6 verschillende activiteiten.

knutselen met verf

Voor wie is deze kiekebox geschikt?

Alsof ik het nog niet vaak genoeg zeg op mijn blog; maar kijk aller eerst gewoon goed naar je kind. Houdt hij of zij veel van knutselen dan is het misschien leuk om een jaar lang plezier te hebben. Is je kindje  niet zo’n fan van knutselen, maar vind hij/zij het soms wel leuk dan kun je misschien beter kiezen voor een vakantiebox of de drie maanden plezier. De advies leeftijd is van 4 – 8 jaar. Mocht je nou twijfelen? Er is ook een proefbox beschikbaar. Op dit moment heeft de proefbox het thema kriebelbeestjes dat heel goed bij de herfst past.

samen knutselen kiekebox

Kortingscode

Wil je nou graag de proefbox bestellen, dan heb ik nog iets leuks voor je. Vul bij het bestellen de kortingscode mamaminke in en je ontvangt een korting op deze box. Zo wordt het een extra leuk cadeautje voor de kinderen.

Kennen jullie deze kiekebox al?

liefs Minke

 

De foto’s zijn beschikbaar gesteld door en eigendom van kiekebox.

8 thoughts on “Sinterklaastip #4: de kiekebox; uren knutselplezier voor je kindje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: