Het feest van sinterklaas draait natuurlijk vooral om de kinderen. Zij krijgen de meeste cadeautjes en uiteraard ook de meeste aandacht. Toch heb ik gemerkt aan Luca dat hij het ook heel leuk vond als wij een cadeautje kregen op pakjesavond of in de schoen. Hij is voor ons dan net zo blij al voor zichzelf. Dat gaat bij kinderen toch in 1 stuk door. Dus vandaag een leuk cadeautje voor mama of papa. En het leuke is dat je een leuk fotosieraden sleutelhanger voor jezelf kunt winnen. Lees snel verder!

Fotosieraden creations

Fotosieraden creations vroeg of ik een sleutelhanger wilde reviewen. En niet zo maar een sleutelhanger, maar 1 met een foto er in. Dat vond ik best wel spannend. Jullie hebben natuurlijk nog niet vaak onze kinderen gezien (bijna een primeur zelfs) maar hoe zou een foto er uit komen te zien in de sleutelhanger. Ik koos voor een sleutelhanger voor moeder en dochter. Want mijn meisje is toch wel heel bijzonder. Ik hou ziels veel van Luca, maar om een dochter te hebben. Dat is toch ook wel heel bijzonder. Met Luca maak ik alle dingen voor het eerst mee. Maar ook echt, want hoe een jongen plast op de wc, ik heb geen idee. Maar een meisje, dat is toch hetzelfde als ik. Daarbij heb ik van Luca al een leuke fotosleutelhanger, twee zelfs. Mijn dochter mag niet ontbreken aan mijn sleutelbos.

sleutelhanger nola

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor ik een foto ging zoeken heb ik eerst even gevraagd waar de foto aan moest voldoen. Eigenlijk zijn er niet zo veel eisen. Alleen een leuke foto, waar het hoofd duidelijk zichtbaar op is. En de foto moet niet te donker zijn, maar dat is eigenlijk bij alle afdrukken wel fijn die je maakt van een foto. Dus ik ging op zoek en vond een prachtige foto van Nola toen ze net geboren was. In haar eerste pakje. Zo bijzonder. Naast de foto zit er een hangertje met een vlinder bij, wat bij ons in de familie een speciale betekenis heeft. Zo bijzonder. En een prachtig hartje met de tekst ‘Mother and daughter forever’. En dat is natuurlijk helemaal waar.

sleutelhanger nola links

Mijn ervaring

Met een paar dagen had ik de sleutelhanger in huis. Ik kreeg netjes een mail dat hij verzonden was. Er was tijdens het vervoer ook niets mee gebeurd, goed verpakt en een cadeautje om uit te pakken zoals je op de uitgelichte afbeelding kunt zien. De foto van mijn dochtertje past super mooi in de hanger. Haar hoofdje past er precies in en je ziet nog een stukje van haar eerste kleertjes. Een echte houding die voor ons kenmerkend Nola is. Leuk om dit vastgelegd te hebben en zo bij me te kunnen dragen als ik van huis ben.

sleutelhanger nola rechts

Winactie

Vind jij hem ook zo mooi gelukt? Dat komt natuurlijk door mijn prachtige dochter. Maar jij kunt ook een leuke sleutelhanger winnen. Fotosieraden creations ontvangt dan van jou een foto van je dochter of je lievelingsdier (dan is de tekst op het hartje ook afwijkend maar dat kun je zien op de facebookpagina van hun) en zij maken dan de sleutelhanger. Wat je moet doen om te winnen?

 • Laat een reactie achter dat je mee doet en of je dan graag met een foto van je dochter of lievelingsdier mee wilt doen.
 • Volg mamaminke op facebook.
 • Optioneel voor een extra winkans is het taggen van iemand die ook graag mee zou willen doen en/of delen van het bericht.

De winactie loopt tot en met 9 november 2017. De winnaar krijgt daarna bericht.

Wil je niet wachten maar zelf al een sleutelhanger bestellen? Dat kan via de facebookpagina.

liefs Minke

Deze blog bevat een product dat is opgestuurd door een fotosieraden. Dat beïnvloed mijn mening niet. De winactie is ook met hen tot stand gekomen.

Als je deze blog wil delen op pinterest wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Bedankt!

pinterestafbeelding nola sleutelhanger

Zie ook mijn disclaimer.

43 thoughts on “Sinterklaastip #5 Mama verdiend ook fotosieraden cadeau

 1. Wat een leuke sleutelhanger, leuk dat het meer is dan alleen de sluitelhanger maar ook wat extra” versiering” . Leuke winactie , ik heb 3 zoons dus sla de winactie over?

 2. Wat leuk! I’m in: doe ik straks in januari een fotootje van m’n kleine babyboy erin en geef ik die aan m’n moeder! Die vindt het nog spannender dan ik, haha…

  1. Het maak niet uit of je een dochtertje of zoontje hebt, de sleutelhanger word aangepast naar de kleur die jij graag wil.

 3. Jaaaa ik doe mee. Ik zou een foto van mijn dochter en zoon doen en cadeau geven aan mijn moeder. Zij woont op Aruba zo zouden de kids toch dichtbij zijn❤

 4. Leuk. ik zou hem cadeau doen aan mijn moeder die bijna 65 jaar wordt; dan heeft ze een prachtig cadeau waar ze zeker weten heel blij mee zal zijn

 5. Wat een juweeltje deze sleutelhanger, graag doe ik mee en mocht ik zo gelukkig zijn te winnen dan kies ik voor een foto van de hond!

 6. Wat een leuke winactie!
  Zo’n sleutelhanger wordt voor mij heel origineel en persoonlijk met een leuke foto van mijn kleindochter. Wat zou dat leuk zijn.
  Ik heb om privéredenen geen Facebook meer, maar volg je op Bloglovin.
  Hopelijk kan ik dan ook meedoen en een kansje wagen.

 7. Zou wel mooi zijn om te winnen en dan de foto van mijn zoon Joey
  Hij was 4 dagen oud op de foto 🙂
  [URL=http://s479.photobucket.com/user/puzzcat25/media/12825229_830537917075835_288451483_n.jpg.html][IMG]http://i479.photobucket.com/albums/rr156/puzzcat25/12825229_830537917075835_288451483_n.jpg[/IMG][/URL]

 8. Wat een super mooie sleutelhanger! Ik doe dan ook graag mee met de winactie! (Ik ben een konijnenmama.. Dus zou graag meedoen met een afbeelding van mijn konijntje)

 9. Wat een leuke sleutelhanger ik zou er graag een foto van onze kleine spruit in willen doen…..alleen moet ik nog even wachten want ik ben pas 10 april 2018 uitgerekend.
  Maar ach het is het wachten waard 🙂

 10. Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag deze mooie sleutelhanger willen winnen met de foto van mijn kleine meiden doe graag mee nu maar hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen #Spannend fijn weekend alvast

 11. Wat een super toffe en mooie sleutelhanger. Ik kan helaas niet mee doen, aangezien ik Facebook niet voor blog doeleinden gebruik en alleen voor privé. Anders had ik graag voor mijn beste vriendinnetje mee gedaan, die is bijna uitgerekend en zou dit echt prachtig hebben gevonden 🙂

 12. Wat een mooie prijs..
  ik doe super graag mee..
  toen ik aan het bevallen was zei de gynaecoloog ineens ze moet nu komen want anders…
  ja die woorden staan voor altijd bij me.
  Mijn knappe dochter ze leeft, ze is vrolijk en gezond en als ik me rot voel pak ik haar op en geeft ze me een kusje alsof ze wilt zeggen, mama alles komt goed!
  met deze sleutel hanger is ze ook onderweg altijd bij mij want als het dan even tegen zit geef ik een kus daarop en zijn alle zorgen voorbij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: