Welkom bij weer een nieuwe shoplog. Deze keer laat ik jullie de nieuwe winterkleding zien. Samen met mijn moeder ben ik weer op pad geweest. Meestal gaat mijn zusje ook mee, maar die moest helaas werken deze dag. De kinderen hadden weer veel kleding nodig (jee voor de primark) en ook ik moest er aan geloven. Mijn jas was kapot gegaan afgelopen winter dus ik moest nu echt een nieuwe. Met een action in de buurt moest ik daar toch ook even kijken. Ik nam alleen niet heel veel mee. Wat ik allemaal wel mee nam kun je vandaag zien.

Kleren voor Nola van primark

Een super leuk setje van de Primark voor Nola. Ik bewaar dit voor haar verjaardag. Het vestje kan vast met twee knoopjes. Ideaal anders trekt ze hem steeds uit. 

Dit jurkje kon ik ook niet laten hangen. Heel fijn dat er ook meteen een legging bij zit. Hoe ik niet meer op zoek en past het mooi bij elkaar. Ze vind hem ook echt geweldig. 

En dit leuke jurkje verdween ook in het mandje. Zo cute met het konijntje. 

Ze had nog wat warme truien nodig en ik koos deze uit. Leuk en lekker warm. Die met het beertje heeft ze al aangehad. Het stond haar zo schattig. 

En voor een trui heb je ook wel een broek nodig. Dus die gingen ook mee.

Nola bepaald voor een groot deel zelf wat ze aan heeft. Soms kan het niet wat ze wil en dan grijp ik ook wel in, maar meestal gaat dat gepaard met zo’n 5 minuten krijsen. Dus ik probeer zo veel mogelijk naar haar te luisteren. Goed ook dat ze haar eigen mening heeft, maar soms. En dan is ze nog geen twee. Ik ben benieuwd hoe dat verder gaat en wanneer ze de rest aan wil trekken. Het zou haar allemaal zo leuk staan.

Kleuren van Luca

Een paw patrol trui voor onze grote fan. Hij moet er nog een beetje in groeien. Hij lijkt in deze trui een stuk breder dan dat hij is haha. 

Gewoon een warme trui. Hij had er geen 1 meer. Dus dat moesten we even aanvullen. 

En nog een trui. Hij is niet zo van de plaatjes e.d. (behalve paw patrol of cars dan) dus dit is perfect voor hem. 

Nola heeft van die onesies. Luca wilde dat ook graag en ik beloofde daar naar te kijken. Dat deed ik ook, maar eerlijk? Ik vind het maar rot dingen. Dan moet hij nodig naar de wc en heeft hij zo’n pak aan. Dat moet dan eerst helemaal uit. Dus ik besloot gewoon een vest en joggingbroek mee te nemen die bij elkaar pasten en te zeggen dat dit een ‘mannen onesie’ is. Dat hij zo ‘precies op papa lijkt’ en dan net zo stoer is. Dat werkt uitstekend. 

Nog een lekker warm vest. Ook hier weer een ‘doe maar gewoon dat is goed genoeg’.

En nog even het vest dat bij de onesie van Luca hoort. Heerlijk vestje dat hij ook gewoon op een spijkerbroek kan dragen. 

Een wat dunner truitje. Mocht het heel koud zijn dan kan er een vest of trui overheen. Wat warmer dan kan hij het ook zo aan. 

En nog een paw patrol. Deze konden we ook niet laten liggen. Hij is er super blij mee en wil het liefst alleen zijn paw patrol truien aan. 

Nieuwe boxers van de hema, altijd handig. Soms heeft hij nog wat ongelukjes en dan is het fijn om gewoon een schone onderbroek aan te kunnen trekken. Dus we hebben er inmiddels een stuk of 9 liggen. Ik vind die van de hema het fijnst voor Luca. We hebben ook van de zeeman en primark geprobeerd, maar die kunnen niet tippen aan deze.

En nog een paar broeken. Hij moest nog even passen, vandaar alle kaartjes. Deze waren 8 euro per stuk, skinny fit. Niet heel strak maar wel strakker als gewone broeken. Ze zitten echt super mooi bij mijn smalle jongen.

Voor de kinderen haal ik de kleding veel bij de primark, zeeman en wibra. Dat doe ik expres want het is soms niet een lang leven beschoren. Ze vinden het heerlijk om buiten te ravotten en knoeien ook nog wel eens. Dan is het fijn als ze niet al te duren kleding aan hebben. Zo zonde anders.

Mama, papa en de action

Zo af en toe heeft papa ook wat nodig. We namen 3 truien voor hem mee. De bovenste is van de WE. Zo’n lekkere dunne trui. Voor mannen bijna niet te vinden, maar daar hadden ze hem dus.

Een nieuwe pyjama. Deze komt van de primark. Was zo’n 20 euro en zit heerlijk warm en zacht. 

Mijn bruine schoenen waren niet meer waterdicht. Tijd voor een nieuw exemplaar. Deze waren 60 euro bij de ziens. Ik koop daar bijna nooit, maar die schoenen gaan wel een stuk langer mee.

De jas komt bij de vero moda vandaan dacht ik. De eerste die ik zag hangen. De witte colsjaal had ik nog liggen en past er goed bij. Hij is voor de helft van wol en zit dus heerlijk warm. 

Nog een nieuw setje kleding van de miss etam. Ik zag dit op een paspop hangen, zo handig die poppen met kleding, en vond het wel mooi. Ik draag dit eigenlijk nooit, maar besloot het eens te passen. Het stond super leuk dus ik nam het mee. En nu met de nieuwe app van miss etam is het helemaal leuk omdat je zo punten kunt sparen. 

Bij de action nam ik deze washitape mee. Ze kosten 1,88 per rol en er zit veel in. Super leuke kleurtjes. Ook nam ik wasmiddel mee, die was bijna op. Sunil hadden ze hier en hij ruikt heerlijk. Hopelijk blijft deze voorlopig in het assortiment.

Dit was het weer voor deze keer. Kom jij vaak bij de primark?

liefs Minke

5 thoughts on “Shoplog winterkleding primark, miss etam en action

  1. Leuke kleding gescoord!! Dat jasje voor Nola is echt schattig! Wij komen meestal 2 keer per jaar bij de primark, even de basis aanschaffen, ideaal hoor!!

  2. Wat een leuke kleding hebben jullie gescoord zeg.. Hier ga ik heel af en toe naar de primark omdat het niet echt in de buurt is, maar meestal valt het mij wat tegen. Maar als ik dit zo zie moet ik toch weer eens geen shoppen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: