De kledinglijn van prénatal vond ik altijd erg leuk voor de kinderen toen ze klein waren. Er is nu weer een nieuwe limited edition kledinglijn Sweet Petit van Prénatal verkrijgbaar. Deze komt 4 keer per jaar uit. Hij kenmerkt zich door luxe in eenvoud; is stijlvol en is gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail. De newborncollectie van Sweet Petit is verkrijgbaar van maat 56 t/m 68 en de peutercollectie van maat 74 t/m 104. We kunnen nog even shoppen voor Nola gelukkig.

Inspiratie van de collectie 

De collectie ‘Sweet Childhood’  van sweet petit by prénatal vindt haar inspiratie in een warme en comfortabele speelplek binnenshuis. Lekker thuis met je kroost om je heen, in een vertrouwde en warme omgeving. Buiten is het nog koud en guur en daarom is je huis nu een heuse ‘winterse playground’. Stiekem ook best fijn om ze gezellig binnen te hebben. Wat belangrijk blijft is dat je kindje comfortabel kan blijven doorspelen. Door de gehele collectie zien we sportieve invloeden, waarbij voor de meisjes voor een romantische touch is gekozen.
Meer outfits van onze kinderen?
Nieuwe collectie sweet petit by prénatal; sweet childhood.

De kleuren in de collectie van sweet petit

Er is gekozen voor een aantal verschillende kleuren: mid-orange, beige brown en kit en een rijke blauw. Voor de meisjes is er nog voor roze gekozen voor een romantische noot. Er zijn heerlijke sweats te vinden in deze collectie. Lekker comfortabel voor deze tijd van het jaar. Er is in de collectie gekozen voor een fijne mix van structuren en kleurnuances. Extra fijn, je kunt de items onderling goed met elkaar combineren. In een keer klaar voor je nieuwe kleding dus!
Nieuwe collectie sweet petit by prénatal; sweet childhood.

Key-items van het seizoen in deze sweet petit lijn

De key-items van het seizoen zijn de gestreepte badstof jurk en romper in dezelfde stijl. Ook in deze collectie kon een geweven salopette jurk – met een verfijnd streepje- niet ontbreken. De all-over geprinte shirtjes komen in zowel een jongens, als meisjes uitvoering. Voor de jongens komt de super comfy, gestreepte badstof in meerdere items terug. De sportinvloeden zijn voor de jongens ook terug te vinden in de fijne, gladde sweat items.
Nieuwe collectie sweet petit by prénatal; sweet childhood.
De collectie is exclusief te koop in de winkels van prénatal en hun webshop.
Nieuwe collectie sweet petit by prénatal; sweet childhood. Welke outfit kies jij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: