Kwam er toch een aantal dagen geen blog online. Niet omdat ik zonder inspiratie zat, maar omdat er achter de schermen iets niet ging zoals dat moest. En dat wilde ik toch graag goed hebben voor ik verder ging met bloggen. Ik ging er vanuit dat jullie van de vakantie aan het genieten zijn en het mooie weer. Dus een paar dagen niets online maakt niet zo veel uit toch?

Geen verstand van achter de schermen

Met dat hele gedoe kwam ik er ook achter dat ik geen verstand van dat hele ‘achter de schermen’ gebeuren heb. Geen idee waar ik dingen kan vinden om aan te passen, welke plugins ik nodig heb en wat ik moet doen als het fout gaat. Ik snap het niet en met inlezen wordt het ook niets omdat het meestal in het Engels staat. Laat dat ook net even niet mijn beste punt zijn.

Uitbesteden van het ‘achter de schermen’ gebeuren

Helaas heb ik geen man die snapt hoe het ‘achter de schermen’ werkt. Dat zou het een stuk makkelijker maken natuurlijk. Mijn man heeft weer andere hele fijne kwaliteiten. Maar blijf ik zitten met de ‘achter de schermen’ zooi. Dus heb ik besloten het uit te gaan besteden. Gewoon een bedrijf of persoon inhuren die dat voor mij kan en wil doen. Fouten oplossen en zorgen dat mijn blog blijft draaien.

Geld verdienen met mijn blog

Nu bloggen een hobby is van mij houdt dit in dat ik veel moet investeren hierin. Geen probleem natuurlijk, maar het moet wel een beetje binnen de perken blijven. Dus dan is het wel fijn als ik iets terug kan verdienen. Voor jullie zal er weinig veranderen, maar zelf ga ik even kijken hoe ik dat het beste kan aanpakken. Misschien ga ik wat dingen omgooien en beter organiseren. Heb ik daar mooi de tijd weer voor nu dit uit besteed wordt.

Ik wordt er nu al blij van dat ik het niet meer zelf hoef te doen als er iets mis is. Doe jij dit soort dingen we zelf? Mocht je nou iemand kennen die dit doet laat het vooral weten. Ik ben me nog een beetje aan het oriënteren wie ik dan zou willen benaderen daarvoor.

Uitgelichte afbeelding via shutterstock door Kaspars Grinvalds

 

2 thoughts on “Blog testen na foutmeldingen

  1. Meld je op fb aan voor de Achter de schermen challenge, daar leer je een hoop van! Iemand inhuren is vaak toch wel echt duur. Kan je het beter een beetje via via doen… Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: